Πολεις

Πώς θα περάσεις τέλεια με τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη!

Θα πας στο 1st Kidot Festival - Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ!

61858-136429.JPG
Χρήστος Εξαρχόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373853-772087.jpg

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης  φοράει τα γιορτινά του και μεταμορφώνεται σε ένα πεδίο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και δράσης για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Εργαστήρια ρομποτικής και τεχνολογίας, θεατρικά παιχνίδια, μουσικά δρώμενα, χορευτικές παραστάσεις, εκμάθηση ξένων γλωσσών με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, yoga και αθλητικές δραστηριότητες, ζωγραφική και εργαστήρια δημιουργίας comic και manga, απτικοί χάρτες και τραγούδια στη νοηματική, δωμάτια απόδρασης, επιτραπέζια extra large, clown show και super ήρωες είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που ντύνουν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά διήμερα της Θεσσαλονίκης!

Θα πας στο 1st Kidot Festival - Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ!

Το 1st KIDOT Festival απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών μιας και φιλοξενεί εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα για παιδιά από τη βρεφική  μέχρι και την εφηβική ηλικία, ενώ παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά εργαστήρια και δράσεις αλληλεπίδρασης μεταξύ γονέων και παιδιών καθώς και workshop αποκλειστικά για ενηλίκους! Lego Academies, παιχνίδια με ρομπότ, σχολές γονέων, βρεφικό μασάζ, baby wearing και χορός για γονείς μαζί με τα παιδιά, προσκαλούν τους μεγαλύτερους επισκέπτες να πάρουν και αυτοί μέρος στις εκπαιδευτικές δράσεις του KIDOT!

Η είσοδος στο φεστιβάλ καθώς και η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις παράλληλες δράσεις είναι ελεύθερη. Γιατί KIDOT όπως γιορτή! ΚIDOT όπως παιδί! Ένα παιδί με πελώριο χαμόγελο και τα μάτια στραμμένα στο αύριο!

Fb: kidot festival

www.kidotfestival.com

Θα πας στο 1st Kidot Festival - Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ