Περιβαλλον

Πόση ιστορία, ελληνικότητα και περιβαλλοντική συνείδηση χωράει σε μια γουλιά;

Η ΦΙΞ Ελλάς, μέσα από τη νέα της ενέργεια, μάς προτρέπει να συμμετάσχουμε ενεργά στο έργο της για πιο «πράσινες» γειτονιές

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
FIX Hellas

ΦΙΞ Ελλάς: Η νέα συσκευασία μπύρας και η στήριξη στη We4All, μεταμορφώνοντας τις γειτονιές της χώρας μας

Στα αντισυμβατικά Εξάρχεια, στο Χαλάνδρι με την αυθεντική street κουλτούρα, στην υπαίθρια γκαλερί του Ψυρρή, στη πολυπολιτισμική γειτονιά των Πατησίων, στο trendy Κουκάκι, στον καταπράσινο Χολαργό, στις γειτονιές της πόλης που αγαπάμε δίνουμε τα πρώτα καλοκαιρινά ραντεβού, απόγευμα ή βράδυ, παρέα πάντοτε με την αγαπημένη μας μπύρα ΦΙΞ, που αποτελεί μια σταθερή αξία. Στο περίπτερο, αναγνωρίζουμε το χαρακτηριστικό λευκό-μπλε της ΦΙΞ Ελλάς, αυτή τη φορά σε νέες συσκευασίες, που διατηρούν τα αυθεντικά στοιχεία της ιστορίας της μάρκας και τον εμβληματικό ρόμβο σε κυρίαρχο ρόλο, ώστε να αναδεικνύεται η πορεία της στον χρόνο. Στις νέες της συσκευασίες, η ΦΙΞ αποδίδει την αρμονική συνύπαρξη της ιστορίας, της ελληνικότητας και της απλότητας, ενώ από την πρώτη κιόλας γουλιά, ξεχύνονται όλες οι στιγμές, τα οικογενειακά τραπέζια και τα βράδια με την παρέα που τόσα χρόνια συντροφεύει μια μπύρα ΦΙΞ! 

«Τη ΦΙΞ μην ξεχάσεις», μου ψιθυρίζει η Μαριλίτα και παίρνουμε μερικές για να τις πάμε στην παρέα. Το δικό μας σταθερό ραντεβού βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα δέντρα και τα φυτά της πόλης που μοσχοβολούν. Εκεί που τα γέλια ακούγονται δυνατά και τα πρώτα τσουγκρίσματα γίνονται ψηλά στον αέρα, εκεί που ο καθένας μας ανακαλύπτει κάτι από την παλιά και νοσταλγική ή νέα και πρωτοποριακή Αθήνα που ομορφαίνει διαρκώς, μέσα από δράσεις στις οποίες συμμετέχουμε όλοι μας. 

FIX Hellas

Έτσι, η ΦΙΞ Ελλάς αφουγκραζόμενη την ανάγκη για περισσότερο πράσινο στις γειτονιές του κέντρου, σταθερή στη φιλοσοφία της πως μερικές απλές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή και την καθημερινότητά μας και τον σκοπό της μάρκας που είναι να μας εμπνέει να κρατήσουμε τα καλύτερα από το παρελθόν και να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον, συνεχίζει φέτος τη έργο της με βασικό μήνυμα «Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» και δημιουργεί μέσα από μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία, μια νέα πραγματικότητα στις γειτονιές της χώρας.

FIX Hellas

Έτσι, στηρίζοντας τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All, η ΦΙΞ Ελλάς θέτει νέους, «πράσινους» στόχους και μάς καλεί να γίνουμε μέρος αυτής της αποστολής, βοηθώντας σημαντικά την ποιότητα ζωής όλων μας. Μέχρι το φθινόπωρο, ο βασικός στόχος της νέας ενέργειας είναι να έχουν πραγματοποιηθεί 3.000 φυτεύσεις σε 20 γειτονιές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκίδας. 

Μάλιστα, η εν λόγω δράση αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης περσινής δράσης της ΦΙΞ Ελλάς, όπου στήριξε τη We4All και το εθελοντικό κίνημα Save Your Hood, πραγματοποιώντας 2.500 φυτεύσεις σε 6 γειτονιές της Αττικής και σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, και καθαρισμό 8 αστικών περιοχών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

FIX Hellas

ΦΙΞ Ελλάς: Πώς μπορώ να βοηθήσω σήμερα;

Μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος της αποστολής για πιο πράσινες γειτονιές, με έναν απλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο, μπαίνοντας παράλληλα σε κλήρωση για πολλά πλούσια δώρα. 

FIX Hellas

Βρες τον κωδικό κάτω από το καπάκι στις φιάλες ή το δαχτυλίδι στα κουτάκια των συσκευασιών ΦΙΞ Ελλάς με την σχετική σήμανση, και συμπλήρωσε τον μοναδικό κωδικό και τα στοιχεία σου στη σχετική φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στο site https://geitoniesfix.gr/troulokal. Έτσι, γίνεσαι μέρος της αποστολής της ΦΙΞ και παράλληλα λαμβάνεις μέρος στις εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν συνολικά 500 τυχερούς/τυχερές μέχρι τις 30 Ιουλίου. 

Με μία μπύρα ΦΙΞ «Κάνεις το καλό με τον κωδικό», ομορφαίνεις τις γειτονιές της πόλης και κερδίζεις! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ