Περιβαλλον

WWF: Αυτά τα Χριστούγεννα υιοθέτησε ένα σπάνιο πλάσμα

Με μια μικρή προσφορά προσφέρεις ένα ανεκτίμητο δώρο στον πλανήτη: Μια τίγρης, ένα δελφίνι, μια πολική αρκούδα βρίσκονται κάπου εκεί έξω και περιμένουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δελφίνια
Δελφίνια © Pixabay

To WWF Hellas σε καλεί τα Χριστούγεννα 2020 να κάνεις ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο: Υιοθέτησε μια τίγρης, ένα δελφίνι ή μια πολική αρκούδα.

Τα Χριστούγεννα 2020 είναι διαφορετικά. Ο κορωνοϊός και το lockdown άλλαξαν την καθημερινότητα των πολιτών.

Τον τρόπο που μετακινούνται, τον τρόπο που διασκεδάζουν, τον τρόπο που κάνουν τα ψώνια τους. Φέτος, το WWF Ελλάς στέλνει μήνυμα για ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο.

Ένα δώρο που θα δώσει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, στο οποίο ο άνθρωπος θα βρίσκεται σε μεγαλύτερη αρμονία με τη φύση και δεν θα την πολεμά. Τα Χριστούγεννα 2020 είναι μια ευκαιρία κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο να μπει κάτι μοναδικό.

Το WWF Ελλάς καλεί τους πολίτες να διαλέξουν ένα μέλλον γεμάτο ζωή. Ένα μέλλον γεμάτο τίγρεις, πολικές αρκούδες, δελφίνια και ζωντανή φύση. Αυτές τις γιορτές, επέλεξε ένα δώρο για την προστασία του περιβάλλοντος και της «υγείας» του πλανήτη μας.

Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αποτρέψουμε μελλοντικές πανδημίες, διασφαλίζοντας την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας. Μπορείς να «υιοθετήσεις» μια τίγρη, ένα δελφίνι ή μια πολική αρκούδα και να δώσεις χαρά σε εσένα και στους αγαπημένους σου.

Το WWF Ελλάς θα σου στείλει την ειδική, γιορτινή εκδοχή του πιστοποιητικού υιοθεσίας για να το κορνιζάρεις, να το κρεμάσεις, να το μοιραστείς.

WWF - Πώς μπορείς με 4 απλά βήματα να κάνεις φέτος ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο

  1. Μπες στο wwf.gr
  2. Επέλεξε το ζώο που προτιμάς
  3. Διάλεξε το μήνυμα και το όνομα που θέλεις να αναγράφεται στο πιστοποιητικό υιοθεσίας
  4. 4. Συμπλήρωσε τη φόρμα.

Εάν η υιοθεσία σου προορίζεται για δώρο, μπορείς να επιλέξεις την ημέρα και την ώρα που θα σταλεί. Στη συνέχεια, θα λάβεις ηλεκτρονικά από το WWF Ελλάς το χριστουγεννιάτικο πιστοποιητικό υιοθεσίας.

Εν μέσω πανδημίας, οι συμβολικές υιοθεσίες απειλούμενων ζώων θα δώσουν στο WWF Ελλάς τα μέσα για να συνεχίσει να παλεύει για έναν ζωντανό πλανήτη. Σε αυτήν τη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, κάθε «υιοθεσία» διασφαλίζει ότι η οργάνωση θα μπορέσει να συνεχίσει τη δράση της για την προστασία της πολύτιμης φύσης μας.

Μια τίγρης, ένα δελφίνι και μια πολική αρκούδα είναι κάπου εκεί έξω και περιμένουν...

wwf-delfini.jpg

wwf-arkouda-xristougenna.jpg

wwf-tigris-xristougenna.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ