Life in Athens

Το ετήσιο bazaar των Αρμενίων στο Ιntercontinental για καλό σκοπό

Σπιτικές λιχουδιές, είδη χειροτεχνίας και παλιά αντικείμενα θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν όσοι επισκεφτούν το μπαζάρ του Αρμενικού Κυανού Σταυρού στις 6 Απριλίου.

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπαζάρ Αρμενίων

Βazaar Αρμενίων στο Intercontinental: Όλα όσα θα δούμε

Λατρεύουμε τις αρμένικες λιχουδιές, εκείνα τα θεϊκά λαχματζούν, τον μοναδικό παστουρμά, τα ονειρεμένα σιροπιαστά, αλλά πόσοι έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις εντελώς αυθεντικές τους γεύσεις; Να η ευκαιρία λοιπόν! Με σύνθημα “Όλοι μαζί για το παιδί”, ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός, διοργανώνει και φέτος για 27η συνεχή χρονιά το Bazaar ΑΓΑΠΗΣ, την Κυριακή, 6 Απριλίου 2025, στο ξενοδοχείο Intercontinental (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 89-93, Αθήνα) στην αίθουσα Aphrodite από τις 11:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Μπαζάρ Αρμενίων

Στα 27 χρόνια της πορείας του, το Bazaar ΑΓΑΠΗΣ του Α.Κ.Σ. καθιερώθηκε σε θεσμό, όπου παρουσιάζεται η αρμενική γαστρονομική παράδοση. Οι επισκέπτες του Bazaar θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν σε μεγάλη ποικιλία και χαμηλές τιμές, πρωτότυπες κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους, εδέσματα από την αρμενική παράδοση που δημιούργησαν οι εθελόντριες του Σωματείου, με πολύ αγάπη, φροντίδα και μεράκι.

Μπαζάρ Αρμενίων

Μικροί και μεγάλοι, θα μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους και με την πράξη τους αυτή να χαρίσουν χαμόγελα, καθώς τα έσοδα του Bazaar διατίθενται στα φιλανθρωπικά προγράμματα του Α.Κ.Σ. για την πραγματοποίηση των κοινωνικών και εκπαιδευτικών σκοπών του σωματείου, με επίκεντρο το παιδί. Με τον τρόπο αυτό συμβάλουμε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλει το Σωματείο, να στηρίζει κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη.

Η δράση και οι σκοποί του Αρμενικού Κυανού Σταυρού

Άνοιξη στην Αρμενία
Άνοιξη στην Αρμενία / Alexandr Hovhannisyan Unsplash

Ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός Ελλάδας (Α.Κ.Σ.) είναι μία μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, εθελοντική και φιλανθρωπική γυναικεία οργάνωση με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. Σκοπό έχει την κοινωνική πρόνοια, την ευημερία, την κοινωνική και πνευματική ανάπτυξη της αρμενικής κοινότητας στην Ελλάδα και την υποστήριξη του λαού της Αρμενίας.

Ο Α.Κ.Σ. διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας με άλλες εθνικές και διεθνείς φιλανθρωπικές και κοινωνικές οργανώσεις και υπηρεσίες στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1924, λειτουργεί δε από το 1926 ως αναγνωρισμένο Σωματείο με μη κερδοσκοπική, εθελοντική, φιλανθρωπική δράση. Είναι μέλος του παγκοσμίου δικτύου του Armenian Relief Society με έδρα την Βοστώνη η οποία δραστηριοποιείται από το 1910 ανά την υφήλιο με πλούσια φιλανθρωπική δράση και διατηρεί παραρτήματα σε περισσότερες από 30 χώρες και με περισσότερες από 200 τοπικές οργανώσεις.

Χρειάζονται λοιπόν την έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξή μας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Σωματείου, Αριστοτέλους 8, Καλλιθέα 2109574973.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.