Πρώτο jumpball στα δύο πλήρως αναβαθμισμένα γήπεδα μπάσκετ στη Γκράβα
Εγκαίνια από τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα


Γκράβα: Εγκαινιάστηκαν τα δύο πλήρως αναβαθμισμένα γήπεδα μπάσκετ - Οι εργασίες που έγιναν και οι δηλώσεις του Χάρη Δούκα
Τα δύο αναβαθμισμένα γήπεδα μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Γκράβας εγκαινίασε την Πέμπτη (21.11) ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Στα δύο γήπεδα καλαθοσφαίρισης εντός του αθλητικού χώρου στην Γκράβα πραγματοποιήθηκαν εργασίες γενικής ανακατασκευής που περιλάμβανε αλλαγή δαπέδου, αφαίρεση προϋπάρχουσας επικάλυψης και εκ νέου τοποθέτηση με ειδικές επιστρώσεις. Επίσης, τοποθετήθηκαν καινούργιες μπασκέτες και ταμπλό, περίφραξη και προστατευτικά. Ακολούθησε διαγράμμιση των γηπέδων και εργασίες συντήρησης και βαψίματος στις εξέδρες.
Χάρης Δούκας: Το Αθλητικό Κέντρο Γκράβας είναι η χαρά των αθλητών και των αθλούμενων πολιτών
«Το Αθλητικό Κέντρο Γκράβας είναι η χαρά των αθλητών και των αθλούμενων πολιτών. Τα πλήρως ανακαινισμένα γήπεδα μπάσκετ αποτελούν στολίδια για την πόλη μας. Στην Αθήνα, έχουμε ανάγκη από τέτοιους χώρους σε κάθε γειτονιά, ώστε οι νέοι να αγαπήσουν την άθληση. Είμαι βέβαιος ότι από εδώ θα αναδειχθούν οι επόμενοι πρωταθλητές και, το σημαντικότερο, υγιείς και δραστήριοι νέοι άνθρωποι. Εύχομαι σε όλες και όλους να απολαύσουν την αναβαθμισμένη αυτή εμπειρία και να κάνουν τον αθλητισμό αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Ευχαριστούμε τη ΔΕΗ για τη σημαντική υποστήριξή της», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.


«Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με καινοτόμες λύσεις και υψηλής ποιότητας υποδομές, προσφέρει στους πολίτες νέες ευκαιρίες για άθληση και ψυχαγωγία, αλλά αποτελεί και σημαντική επένδυση στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών της πόλης. Για άλλη μια φορά, η γόνιμη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μας δικαιώνει. Ευχαριστώ θερμά τη ΔΕΗ για την πολύτιμη συνεργασία και για την αρωγή που μας προσφέρει σε κάθε μας εγχείρημα», δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), Ελένη Ζωντήρου.
Μεταξύ άλλων, στα εγκαίνια των γηπέδων μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Γκράβας, παρευρέθηκαν η Γενική Διευθύντρια Προμηθειών Ομίλου ΔΕΗ, Ζωρζέτα Χριστοδουλοπούλου, η Senior Brand and Marketing Communications Director του Ομίλου ΔΕΗ, Κατερίνα Χρυσοπούλου και ο Διευθυντής Κλάδου, Διεύθυνσης Υπηρεσιών Στέγασης Ομίλου ΔΕΗ, Μιχάλης Ξηροτάγαρος.
H Senior Brand and Marketing Communications Director του Ομίλου ΔΕΗ, Κατερίνα Χρυσοπούλου, σημείωσε: «Με χαρά και υπερηφάνεια εγκαινιάζουμε τα δύο ανακαινισμένα γήπεδα μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο Γκράβας, ένα έργο που θα προσφέρει στα παιδιά, τους νέους και τους κατοίκους της περιοχής τις κατάλληλες υποδομές για άθληση και ψυχαγωγία. Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών αποτελεί μέρος της ευρύτερης δέσμευσής μας για τη δημιουργία μιας κοινωνίας με ίσες ευκαιρίες για όλους τους νέους. Η ΔΕΗ στηρίζει έμπρακτα την εκπαίδευση και τη νέα γενιά, μέσα από δράσεις και προγράμματα, επενδύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το αθλητικό σωματείο «Ρυθμός και Κίνηση» παρουσίασε ένα πρόγραμμα αγωνιστικής ρυθμικής γυμναστικής, ενώ τα πρώτα καλάθια έβαλαν παιδιά της ΑΕ Μπάσκετ Γκράβας. Η ανακαίνιση των δύο γηπέδων μπάσκετ και των κερκίδων του προαύλιου χώρου υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της ΔΕΗ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια μεγάλη γιορτή στο κέντρο της πόλης με μουσική και πολλές εκπλήξεις
Η τέχνη, η μουσική, ο χορός και το cosplay γίνονται ένα
Όποιος δεν έχει κάνει αυτόν τον «μυσταγωγικό περίπατο» δεν μπορεί να ξέρει τι σημαίνει αθηναϊκό Πάσχα
Εκεί που χορεύεις χωρίς συμβάσεις, χωρίς «πρέπει», χωρίς δηθενιές
Το talk show τους θα λεγόταν ΣΤΕ(ν)ΤΟΝ με καλεσμένους τον Νότη Σφακιανάκη και τον Αύγουστο Κορτώ
Από πασχαλινά γλυκά και τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, μέχρι δώρα για τα βαφτιστήρια
Στα πιο κεντρικά, προνομιακά σημεία της Αθήνας θα ζήσετε μια εμπειρία απόλυτης φιλοξενίας, με premium παροχές
Τάκης Ξουρής και Σταμάτης Κόνδυλας μιλούν για όσα έγιναν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ
«Το σάουντρακ της Αθήνας θα είχε δυνατή και ήσυχη μουσική ταυτόχρονα, πολλούς ήχους μαζί αλλά μια φωνή»
Δούκας: «Λύνουμε ένα πρόβλημα δεκαετιών - Παραδίδουμε έναν χώρο πιο πράσινο και ασφαλή»
O δημοφιλής διεθνής αρχιτεκτονικός θεσμός μετατρέπει την Αθήνα σε ένα απέραντο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια
Καινοτόμες αλλαγές σε μια πόλη που συνεχίζει να εδραιώνεται
Θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Απριλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
Οι μαθητές δεν μένουν άπραγοι. Διεκδικούν με πράξεις μία βιώσιμη πόλη
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της, ποια η χειρότερη ατάκα που έχει πει σε φλερτ, τι αγαπάει στην Αθήνα;
Δωρεάν ξεναγήσεις σε σπουδαία αρχιτεκτονικά μνημεία - Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε
Ο Χάρης Δούκας εγκαινίασε την ασφαλή, σύγχρονη και πιστοποιημένη παιδική χαρά στη γειτονιά του Λυκαβηττού
Σπιτικές λιχουδιές, είδη χειροτεχνίας και παλιά αντικείμενα θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν όσοι επισκεφτούν το μπαζάρ του Αρμενικού Κυανού Σταυρού στις 6 Απριλίου.
Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση-ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.