19 στέκια σε Παγκράτι, Βύρωνα και Καισαριανή

HOUS, το νέο green στέκι έμπνευσης στο Παγκράτι

Ο Νικόλας Ντότσιας μας εξηγεί τη φιλοσοφία ενός χώρου που απευθύνεται σε όσους εκτιμούν τη φύση, την τέχνη και τη δημιουργικότητα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HOUS
HOUS
HOUS
HOUS
  • Αινείου 2 και Εκφαντίδου
  • 6980714083
  • HOUS

HOUS: η φύση συναντά την τέχνη στο νέο green στέκι στο Παγκράτι

Στην Athens Voice αγαπάμε τα νέα εγχειρήματα και αυτό θα σας ενθουσιάσει! Μιλήσαμε με τον Νικόλα Ντότσια, εμπνευστή και ιδιοκτήτη του HOUS στο Παγκράτι, ενός πολυχώρου που συνδυάζει την αισθητική των φυτών εσωτερικού χώρου με δραστηριότητες πολλαπλών επιπέδων, που ξεκίνησε τη λειτουργία του μόλις τον Οκτώβριο.

Η φιλοσοφία πίσω από το HOUS, όπως µας εξηγεί ο Νικόλας, είναι η δηµιουργία ενός spot όπου, εκτός από την πώληση µοναδικής αισθητικής φυτών εσωτερικού χώρου, η φύση θα συναντά την τέχνη σε ένα περιβάλλον που ενισχύει τις δηµιουργικές συνεργασίες. Εκεί, ανάμεσα στο πράσινο, δίνεται η ευκαιρία σε καλλιτέχνες και brands να αναπτύξουν διάλογο και να ανταλλάξουν ιδέες. Ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη, μέσα από τη συνεχή επαφή του με τη φύση, να φέρει κάποια από τα οφέλη της στην πόλη. Κοντά στη φύση, μας λέει, οι άνθρωποι αποκτούν καλύτερη διάθεση και νιώθουν πιο παραγωγικοί. Και αυτό θέλει να προσφέρει μέσα από το HOUS. Να δημιουργήσει έναν «κοινόχρηστο» χώρο για τους δημιουργικούς αυτής της πόλης. Το όραμά του είναι να διοργανώνονται εκθέσεις, εκδηλώσεις, εργαστήρια, μουσικά γεγονότα και να αναπτύσσονται συνεργασίες. Παράλληλα, επιθυμία του είναι να αποτελέσει πλατφόρμα για την προώθηση της αειφορίας και της οικολογικής συνείδησης, αλλά και χώρο ενθάρρυνσης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Οι καλλιτέχνες και οι designers έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν το έργο τους και να έρχονται σε δημιουργική επικοινωνία με το κοινό τους. Στις επιχειρήσεις προσφέρεται η ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αποκτήσουν ένα εμπνευστικό περιβάλλον εργασίας. Η αισθητική των φυτών και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του HOUS, μας αναλύει ο Νικόλας, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για τον σκοπό αυτόν και απαραίτητη προϋπόθεση είναι όλα και όλοι να συμβαδίζουν με αυτό!

Το επόμενο διάστημα στο HOUS αναμένεται μια συνεργασία με το streetwear brand OHET, με νέα πρόταση σε φούτερ με ένα αρτιστίκ κεντημένο σχέδιο που «μπλέκει» τα δύο brands μαζί. Σπόνσορας του event η νέα φανταστική ελληνική μπίρα 608 Brewing Co. Ακόμα αναμένονται bazaar, tattoo events και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Για αυτό κάνε ένα follow στα social για να μαθαίνεις νέα.

email: hous.athens@gmail.com

  • Αινείου 2 και Εκφαντίδου
  • 6980714083
  • HOUS

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου