19 στέκια σε Παγκράτι, Βύρωνα και Καισαριανή

My Pasta Flora: Πάντα γλυκιά και πάντα νόστιμη εδώ και 10 χρόνια

Εδώ θα απολαύσεις κάποιες από τις πιο νόστιμες τάρτες της ζωής σου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
My Pasta Flora
My Pasta Flora
My Pasta Flora
My Pasta Flora

My Pasta Flora: η ζαχαρένια γωνιά στον Βύρωνα με τις τέλειες τάρτες

H My Pasta Flora στον Βύρωνα που μας ξυπνάει ό,τι πιο ρομαντικό μέσα μας, ήρθε στη ζωή μας το 2014 για να μας θυμίσει ότι ο χρόνος κυλάει υπέροχα όταν η αισθητική, οι γεύσεις και η ευγένεια των ανθρώπων συναντιούνται στον ίδιο τόπο. Εδώ θα απολαύσεις κάποιες από τις πιο νόστιμες ομώνυμες χειροποίητες τάρτες της ζωής σου, με τέλειους συνδυασμούς γεύσεων και βουτυρένια τραγανή ζύμη.

Θα σου προτείνουμε όμως να μη μείνεις μόνο εκεί, δώσε ευκαιρία στο Canele, το τραγανό γαλατοπιτάκι με βανίλια Μαδαγασκάρης που θα σε κάνει να εθιστείς γλυκά. Αλλά και ό,τι άλλο λαχταρίσεις από τη βιτρίνα μη διστάσεις να το δοκιμάσεις. Και επειδή η εμπειρία στη My Pasta Flora είναι all day έχουν φροντίσει και αν θέλεις κάτι αλμυρό. Με εξαιρετικά πιάτα brunch ή με πιο ψαγμένες επιλογές για το «τσίμπημα», όπως πεντανόστιμες pinsas και εξίσου γευστικό burger για να συνοδεύσεις τα εξαιρετικά κρασιά της wine list.

Άλλωστε είναι πάνω από όλα γλυκιά, γι’ αυτό και μέσα στον χώρο της θα βρεις ένα ιδιαίτερο shop in shop που θα σου κλέψει την καρδιά. Η My Pasta Flora δημιουργήθηκε με έμπνευση από τη γαλλική γαστρονομία για να σου προσφέρει συνοδευτικά γλυκά για τον καφέ τα οποία μπορείς να προμηθευτείς και για το σπίτι.

Extra tip: Κάνε follow στο Instagram για να πετύχεις τις εξαιρετικές βραδιές jazz!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου