Δήμος Αθηναίων: Αναβαθμίστηκε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Παναγιώτης Γκάζγκας» στο Μετς (εικόνες)
Μπακογιάννης: «Φέρνουμε τους Αθηναίους κοντά στον αθλητισμό»
Αναβάθμιση στο κλειστό γήπεδο «Παναγιώτης Γκάζγκας» από τον Δήμο Αθηναίων - Το μήνυμα του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη για τον αθλητισμό
Σε ένα ασφαλές, σύγχρονο και λειτουργικό κλειστό γήπεδο μπάσκετ μπορούν, πλέον, να αθλούνται οι κάτοικοι του Μετς.
Ο Δήμος Αθηναίων ολοκλήρωσε το πρώτο «πλέγμα» τεχνικών εργασιών στο κλειστό γήπεδο «Παναγιώτης Γκάζγκας», αναβαθμίζοντας τις υφιστάμενες υποδομές και δίνοντας μια μικρή, αλλά σημαντική «ανάσα» σε μικρούς και μεγάλους που αναζητούν καθημερινά διέξοδο στην άθληση.
Το παρκέ του γηπέδου ανακατασκευάστηκε πλήρως, ενώ απέκτησε νέες διαγραμμίσεις ώστε οι αθλούμενοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια το παιχνίδι τους. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτροϋδραυλικές μπασκέτες τύπου FIBA και πραγματοποιήθηκαν έργα βελτίωσης του φωτισμού οροφής, αξιοποιώντας την τεχνολογία LED. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεται ο καλύτερος δυνατός φωτισμός στους χώρους του γηπέδου, ενώ επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
«Η άθληση είναι το αντίδοτο στο άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Με δουλειά και επιμονή βελτιώνουμε σταδιακά τις υποδομές της πόλης, διαμορφώνοντας ποιοτικούς και ασφαλείς χώρους άθλησης που φέρνουν τους Αθηναίους πιο κοντά στον αθλητισμό», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί έναν μόνο κρίκο της αλυσίδας των παρεμβάσεων του Δήμου για την αναβάθμιση και των εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών στις γειτονιές της Αθήνας. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για τον αθλητισμό και πολιτισμό η δημοτική αρχή έχει ήδη ξεκινήσει σταδιακά τις εργασίες ανάπλασης σε 46 ανοικτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μία μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Αγορά για όλη την οικογένεια και μουσική από τον Voice 102.5
Ήσυχη πολυτέλεια στην καρδιά της πόλης
Στον νότο της Αθήνας τα Χριστούγεννα γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά
Η πλατεία μετατρέπεται σε χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια, μουσική και δράσεις για όλη την οικογένεια
Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης όλων των Δήμων για τη συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Ιστορίες, μύθοι και πρόσωπα του δρόμου που άλλαξε την Αθήνα: Από τον ιπποσιδηρόδρομο στα ηλεκτροκίνητα τραμ και από την οικία Βούρου στα Grand Magasins
Ιστορίες της αθηναϊκής ζωής ανθρώπων που κατέληξαν να αποκαλούν την πρωτεύουσα σπίτι τους
Πώς δημιούργησε τον κόσμο του «Protergia Magic Lights», το λαμπερό μονοπάτι στο χριστουγεννιάτικο χωριό
Ραντεβού στο κέντρο της πόλης, με μουσική και πολλές εκπλήξεις
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Ζωντανή εκπομπή με την Επιστήμη Μπινάζη και τον Διονύση Νοταράκη
Δεν χάνουμε το πιο χαρούμενο, πολύχρωμο, πολυφυλετικό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της πόλης, που διοργανώνουν «Οι φίλοι του Παιδιού» με τη συμμετοχή 35 και πλέον Πρεσβειών
Τι ισχύει και τι θα πρέπει να αλλάξει
Χάρης Δούκας και Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσαν την πλήρη αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου στο Μητροπολιτικό Πάρκο
Αλλαγή χρονιάς με την Ελένη Φουρέιρα
Ένα ξενοδοχείο που ζει στον ρυθμό της πόλης και μετατρέπει την τέχνη σε εμπειρία
Αύριο ξεκινούν επίσημα η εορταστικές εκδηλώσεις από τον περιφερειάρχη με ένα συναρπαστικό light show.
Παρουσιαστές της βραδιάς ο Κρατερός Κατσούλης και η Ντόρα Μακρυγιάννη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.