H «Νύχτα των Ευχών» επιστρέφει στην πλατεία Κοτζιά την παραμονή των Χριστουγέννων
Εκατοντάδες φαναράκια θα φωτίσουν τον ουρανό


«Νύχτα των Ευχών»: Η εκδήλωση του δήμου Αθηναίων στην πλατεία Κοτζιά την παραμονή των Χριστουγέννων
Η «Νύχτα των Ευχών» θα επιστρέψει στην πλατεία Κοτζιά την παραμονή των Χριστουγέννων. Μικροί και μεγάλοι, με φόντο το δημαρχείο της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να στείλουν εκατοντάδες φαναράκια ψηλά στον ουρανό, γράφοντας τις πιο ζεστές ευχές τους για τη χρονιά που έρχεται.
Ο δήμος Αθηναίων καλεί όλους όσοι θέλουν να ζήσουν από κοντά αυτή τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση να βρεθούν το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022, παραμονή των Χριστουγέννων, στις 18:00 το απόγευμα στην πλατεία Κοτζιά.
«Είναι πολύ μεγάλος ο ενθουσιασμός μας που ύστερα από τρία χρόνια δίνουμε και πάλι ραντεβού με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους μπροστά από το δημαρχείο της πόλης για να γιορτάσουμε όπως αρμόζει την Παραμονή των Χριστουγέννων. Καλούμε μικρούς και μεγάλους να ζήσουμε μαζί αυτό το μαγικό θέαμα, που συμβολίζει πάνω από όλα τη χαρά και την αισιοδοξία. Ο ουρανός της Αθήνας, ας γεμίσει και φέτος με τις πιο ζεστές ευχές μας για ειρήνη, αγάπη και ελπίδα!», τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.


Χριστούγεννα στην Αθήνα 2022 - Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων
Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους, περιλαμβάνει επίσης πάρτι, εντυπωσιακά σόου, μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία Ομόνοιας, καθώς και πολλές γιορτινές εκπλήξεις.
Μπορείτε να το δείτε αναλυτικά ΕΔΩ
Διαβάστε ακόμη »»» Xmas Guide 2022: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για όλη την οικογένεια - Το πρόγραμμα αναλυτικά
Απόρησα τι στο καλό κάνει ένα ζευγάρι Ιρλανδών σ’ ένα λάιβ εναλλακτικής ηλεκτρονικής μουσικής με ελληνικό στίχο.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό
O καθηγητής Κωνσταντίνος Καρτάλης μιλάει για τη χρήση του αυτοκινήτου, τη θερμοκρασία της Αθήνας, τη σημασία ένταξης του ποδηλάτου στην πόλη και το δίκτυο των ΜΜΜ
«Θέλω να πάρουμε έναν καφέ στο χέρι με τον Χάρη Δούκα και να περπατήσουμε στα πεζοδρόμια της Νεάπολης και του Κολωνακίου»
Το είδος του μπαρ που δεν σε κερδίζει με κάποιο στημένο κόλπο ή κάποιο χάιπ, απλώς είναι εκεί και σε περιμένει να το ανακαλύψεις.
Ο Μάρκος Βαμβακάρης είπε ότι όποιος την περνούσε θα πρέπει να ήταν πολύ μάγκας. Αυτή είναι η ιστορία της γέφυρας και των ανθρώπων που την πέρασαν.
Την είδαμε στο TikTok της να προσπαθεί να προφέρει ελληνικούς γλωσσοδέτες και της ζητήσαμε να μας πει πώς βρέθηκε στη χώρα μας και τι κάνει
Διασκέδαση, φαγητό, αγορές, ευ ζην, τίποτα δεν λείπει από αυτή τη γειτονιά
Χωρά μια τέτοια βραδιά σε ένα μόνο κείμενο;
Είναι λες και η πόλη, και ειδικά το κέντρο της, υπάρχουν για την ψυχαγωγία των κακομαθημένων προνομιούχων ή των «ευαίσθητων» προνομιούχων
Ανάμεσα στις παλιές πολυκατοικίες ξεφυτρώνουν νέα στέκια, μαγαζάκια και καλλιτεχνικοί πολυχώροι, που υπόσχονται να της δώσουν χρώμα και μια νέα πνοή
Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις για να της πάρεις το σωστό δώρο (χωρίς κάρτα αλλαγής)
O Σωτήριος Καρέλλας δίνει το παράδειγμα για ένα καλύτερο περιβάλλον σε διδάσκοντες και φοιτητές
Σειρά δράσεων με στόχο την κοινωνική και πολιτιστική ορατότητα το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου
Χάρης Δούκας: «Τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Δήμου Αθηναίων, ενεργές κυψέλες πολιτισμού στις γειτονιές της πόλης»
Δούκας: «Ατμόσφαιρα γιορτής, με μουσική, χορό και παραδοσιακά εδέσματα για όλους»
Παραδοσιακό επίκεντρο ο λόφος Φιλοπάππου για τους Αθηναίους - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Παρέλαση χιλιάδων καρναβαλιστών με πολύ εντυπωσιακά χορευτικά δρώμενα
Μιλήσαμε με τον Πέτρο Παρθένη, ιδρυτή της παρέας κολυμβητών ανοιχτής θαλάσσης WeSwim, για το event που ετοιμάζουν στις 16 Μαρτίου στην Ακτή Βουλιαγμένης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.