Life in Athens

Προσωπογραφίες στους τοίχους της Αθήνας

Από τον Sinke

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61212-122308.JPG

O Sinke γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε το graffiti art ως writer την εποχή του 1994 και είναι δημιουργός προσωπογραφιών. Πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο νέο, που όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ζήλο και αγάπη για αυτό που κάνει.

n

Συνεχίζοντας τη σταθερή πορεία του, ο Sinke με πολλή δουλειά και έρευνα εξελίσσει το στιλ και τις τεχνικές του με τέτοιο τρόπο ώστε τα εικαστικά του δημιουργήματα αναγνωρίζονται με την πρώτη ματιά.

Έργα του βρίσκονται σε κεντρικά post της Αθήνας και της επαρχίας. Έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά και ελληνικά εικαστικά events και σε ομαδικές graffiti εκθέσεις. Είναι μέλος των WFC και παράλληλα συνεργάζεται με τους PhattCaps.com. Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ως tattoo artist στο Lonis Tattoo Studio.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

www.lonistattoo.com

facebook:Sinke Wfc

Lonis Tattoo Studio

Email:sinkewf@hotmail.gr

Ανακάλυψε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά «στέκια» της Street culture σκηνής της πόλης, γνώρισε τους τύπους που ζωγραφίζουν τους τοίχους της, σχεδίασε τις δικές σου διαδρομές στο χάρτη της πόλης, κλείσε δωρεάν τη θέση σου για να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία ενός urban adventure tour του Cutty Sark ή να διαβάσεις το blog για ό,τι καινούριο παίζει στη street σκηνή της πόλης εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ