- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φεστιβάλ γεύσεων στο Markopoulo Park την Κυριακή 20 Οκτωβρίου
Βασίλης Καλλίδης, Διονύσης Αλέρτας, Ελένη Ψυχούλη και Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα βρεθούν στο Markopoulo Park
Στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ οι: Βασίλης Καλλίδης, Διονύσης Αλέρτας, Ελένη Ψυχούλη και Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα βρεθούν στο Markopoulo Park
Ένα φεστιβάλ γεύσεων με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park. Στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών θα μας περιμένουν τρία κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας, Βασίλης Καλλίδης, Διονύσης Αλέρτας και Ελένη Ψυχούλη, για να μας μυήσουν στον κόσμο της κουζίνας, μέσα από διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής. Επιπλέον, ο φημισμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης, θα υπογράφει το μενού στο εστιατόριο του 5ου ορόφου.
Το σκηνικό των γεύσεων θα συμπληρώνουν οι street food καντίνες που θα βρίσκονται στον υπαίθριο χώρο στο Markopoulo Park, για να γευτούμε τις σπεσιαλιτέ τους.
Μπαλονοχώρα και Ινδιάνικο Χωριό για τους μικρούς φίλους
Η ημέρα θα είναι «χορταστική» και σε δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Στο Markopoulo Park θα περιμένουν τα παιδιά μια Μπαλονοχώρα, διάφορα φουσκωτά παιχνίδια, bungee τραμπολίνα, καθώς και αξιαγάπητα πόνυ για βόλτες και μαθήματα ιππασίας. Μικρά και μεγάλα παιδιά θα έχουμε, επίσης, τη δυνατότητα να επισκεφθούμε ένα Ινδιάνικο Χωριό και να συμμετάσχουμε σε διασκεδαστικές δράσεις.
Εύκολη πρόσβαση και δωρεάν μεταφορά από και προς «Κορωπί»
Η πρόσβαση στον ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, είναι εύκολη, καθώς απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων.
Για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο, την ημέρα του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από το σταθμό «Κορωπί» κάθε μισή ώρα από τις 12:00 μέχρι και τις 16:30 και επιστροφή από τις 12:30 μέχρι και τις 17:30.
Η Ιπποδρομίες Α.Ε. υποστηρίζει τις δράσεις του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.
INFO
Markopoulo Park | Διεύθυνση: Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας street-οδηγός για να βρεις καλό καφέ, ενδφιαφέρουσες γκαλερί, νόστιμο φαγητό και μικρά μπαρ ανοιχτά μέχρι το πρωί. Τι μας είπε η Νεφέλη Γεωργιάδου – DJ στη Στέπα
Στην Πλατεία Βικτωρίας, είναι από μόνο του μια μικρή επανάσταση
Διαγωνισμοί cosplay, manga, 65 workshops και 150+ δημιουργοί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην Ιαπωνία
Μετά από 37 χρόνια αναμονής, ξεκίνησαν οι εργασίες - Ανάπλαση 7,5 στρεμμάτων και σύνδεση με τον ΗΣΑΠ
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Χαρταετοί, μουσική και πλήθος κόσμου στα Κούλουμα του Δήμου Αθηναίων
Από τον Φιλοπάππου μέχρι το Περιστέρι, η Αθήνα γιορτάζει τα Κούλουμα
Ραντεβού στο Σύνταγμα για το μεγάλο καρναβάλι και παραδοσιακά Κούλουμα στου Φιλοπάππου - Όλο το πρόγραμμα
Χάρης Δούκας: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα φυτεύσεων για τη νέα χρονιά»
Το τελευταίο πάρτι της σεζόν θα γραφτεί με techno και breakbeats, ιδρώτα κι αγάπη
Ραντεβού στο Rock n Roll Athens
Ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και εορταστική διάθεση από τον Δήμο Αθηναίων
Είναι μόδα ή η ανάγκη των ανθρώπων να βρουν τις ισορροπίες τους ανάμεσα στην τεχνολογία και τη φύση;
Valentine's kisses, μουσική και δώρα από τη Maybelline New York
Τι ισχύει για τις κοπές δέντρων, τα επιστημονικά κριτήρια, τη διαδικασία έγκρισης και την υποχρεωτική αντικατάσταση πρασίνου.
Ready > Steady > Κυψέλη: Μια ομάδα φοιτητών αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών θέλει να μεταμορφώσει τη γειτονιά. Μάθαμε πώς.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.