- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκέτη μαγεία η Πρωτοχρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για 13.000 κόσμου (εικόνες)
Μουσική, πυροτεχνήματα και… ομπρέλες
Αψηφώντας τη βροχή και το τσουχτερό κρύο, περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες υποδέχθηκαν το 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό τα μεσάνυχτα δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.
Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, ξεκίνησε και ο πρώτος αγώνας δρόμου για το 2019, το SNF RUN: 2019 FIRST RUN. Οι δρομείς κάλυψαν μια διαδρομή 4 χιλιομέτρων τρέχοντας κατά μήκος του φωτισμένου Καναλιού και της Εσπλάναδας, μέχρι την Πλατεία Νερού, και επέστρεψαν μέσα από το φωταγωγημένο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), με τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος», σε συνεργασία με το ΚΠΙΣΝ.
Παράλληλα, ο διεθνούς φήμης DJ, συγγραφέας, μουσικός, ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC Radio και frontman του θρυλικού συγκροτήματος των '90s, Fun Lovin' Criminals, Huey Morgan, έδωσε το σήμα για να αρχίσει το πάρτι στην Αγορά. Ο Morgan, παίζοντας τραγούδια από τα '70s μέχρι σήμερα, από την Donna Summer και τους Kool and the Gang στον James Brown και τους Jackson 5, μέχρι τους πιο σύγχρονους Jurassic 5, Cypress Hill και Michael Kiwanuka, ξεσήκωσε το κοινό.
Νωρίτερα, η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος είχε γεμίσει με τη μουσική του Ιταλού τραγουδιστή Mario Biondi ενώ είχε προηγηθεί και η ζωντανή μετάδοση της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου. Οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Παρασκευή 13 Μαρτίου ετοιμάσου για ένα street party με πολλά μπέργκερ, καλή μουσική και ακόμα περισσότερα δώρα!
Τι αναφέρει ο πρώην δήμαρχος αναφορικά με τα συμπληρωματικά έργα
Ένας street-οδηγός για να βρεις καλό καφέ, ενδφιαφέρουσες γκαλερί, νόστιμο φαγητό και μικρά μπαρ ανοιχτά μέχρι το πρωί. Τι μας είπε η Νεφέλη Γεωργιάδου – DJ στη Στέπα
Στην Πλατεία Βικτωρίας, είναι από μόνο του μια μικρή επανάσταση
Διαγωνισμοί cosplay, manga, 65 workshops και 150+ δημιουργοί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην Ιαπωνία
Μετά από 37 χρόνια αναμονής, ξεκίνησαν οι εργασίες - Ανάπλαση 7,5 στρεμμάτων και σύνδεση με τον ΗΣΑΠ
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Χαρταετοί, μουσική και πλήθος κόσμου στα Κούλουμα του Δήμου Αθηναίων
Από τον Φιλοπάππου μέχρι το Περιστέρι, η Αθήνα γιορτάζει τα Κούλουμα
Ραντεβού στο Σύνταγμα για το μεγάλο καρναβάλι και παραδοσιακά Κούλουμα στου Φιλοπάππου - Όλο το πρόγραμμα
Χάρης Δούκας: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα φυτεύσεων για τη νέα χρονιά»
Το τελευταίο πάρτι της σεζόν θα γραφτεί με techno και breakbeats, ιδρώτα κι αγάπη
Ραντεβού στο Rock n Roll Athens
Ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και εορταστική διάθεση από τον Δήμο Αθηναίων
Είναι μόδα ή η ανάγκη των ανθρώπων να βρουν τις ισορροπίες τους ανάμεσα στην τεχνολογία και τη φύση;
Valentine's kisses, μουσική και δώρα από τη Maybelline New York
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.