Επιτέλους έφτασε η στιγμή που περίμενε όλη η ελληνική skateboarding σκηνή. Αυτή την Παρασκευή 12/3 στο Βios (Πειραιώς 84) στις 10.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του νέου ελληνικού skate βίντεο με τίτλο “Borrowed Time”. Είναι η νέα δουλειά του αγαπητού μας Κώστα Μάνδυλα. Εδώ και δεκαοκτώ μήνες, καθημερινά, ο Κώστας οργώνει τα μέρη που μαζευόμαστε προκειμένου να απαθανατίσει με την κάμερά του τις καλύτερες στιγμές όλων αυτών που παίρνουν μέρος στο συγκεκριμένο βίντεο που δεν είναι και λίγοι: Γιώργος Παπαδημητρίου, Koger Sarbast, Giorgio Ζάβος, Νέστωρ Suki, Θοδωρής Μαχαίρας, Νίκος Μολοχτός, Παντελής Μεσσαρόπουλος, Κωσταντίνος Γεωργίου και Θωμάς Κολούσης, είναι οι skaters που έχουν part στο νέο βίντεο. Μερικές μέρες αργότερα στις 19/3 θα πραγματοποιηθεί και μια δεύτερη πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στο νέο μπαρ La dose (Βιλαρά 1, στο κέντρο) στις 10.30. Εννοείται ότι θα δώσουμε κι εκεί το «παρών». Αξίζει να αναφέρουμε ότι το “Borrowed Time” είναι μια παραγωγή του Flipside magazine με υποστηριχτές τη Nike sb, το Color skate shop, Lost και thespot.gr). Δεν χρειάζεται να πούμε ότι μετά την προβολή θα ακολουθήσει πάρτι, γιατί έτσι κι αλλιώς όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται εκεί για να το απολαύσει. Πάντα τέτοια.
Σας λέγαμε στις αρχές της σεζόν για την ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Βαρκελώνης, του γνωστού Macba, και λίγους μήνες μετά η ανάπλαση αυτή είναι έτοιμη και ο χώρος έχει παραδοθεί στους επισκέπτες του. Οι αρχιτέκτονες μας άφησαν για άλλη μια φορά με το στόμα ανοιχτό. Οι skaters εδώ χρησιμοποιούν το φυσικό περιβάλλον της πόλης για να τσουλούν το σανίδι τους και να κάνουν τα κόλπα τους. Το μπροστινό κομμάτι του μουσείου ανανεώθηκε και άλλαξε. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες προστέθηκαν μερικά ακόμα curbs, ενώ στη δεξιά πλευρά που πριν υπήρχε το famous drop μαζί με το channel curb, τώρα δημιουργήθηκαν 8 σκαλιά μαζί με ένα ίσιο curb στην αριστερή μεριά τον σκαλιών. Στο πίσω μέρος στα θρυλικά big 4, που καταστράφηκαν, δημιουργήθηκαν τα νέα Big 3 που δείχνουν πιο προσιτά για κόλπα, με ένα ψηλό κατηφορικό έδαφος στην προσγείωση, και τριγύρω αρκετά curbs για να μπορείς να κάνεις skate μέχρι λιποθυμίας! Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν από την μπροστινή μεριά του μουσείου αφήνουν να κάνεις skate, πάντως στην πίσω πλευρά είδαμε skaters σε βίντεο να κάνουν εκεί skate μετά την ανάπλαση του χώρου. Θα το διαπιστώσουμε από κοντά στο επόμενο καλοκαιρινό ταξιδάκι μας, αν όλα πάνε καλά. Μέχρι τότε μήπως να βρεθεί κάποιος να καλέσει αυτούς τους αρχιτέκτονες και στην πόλη μας, μπας και δούμε άσπρη μέρα; Γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ
• O Sierra Fellers, ένας skater που καλπάζει με το ταλέντο του, πλέον διαθέτει το δικό του παπούτσι στην Circa footwear.
• O Cory Kennedy, ένα όνομα που έκανε πάταγο όταν εμφανίστηκε, εντάχτηκε τώρα στο pro team της Nike sb.
• Μια νέα εταιρεία trucks εμφανίστηκε στην αγορά με το όνομα Theeve. Δεν τα έχουμε δει ακόμα από κοντά τα προϊόντα, αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι το team της αποτελείται από δυνατά ονόματα: Dan Murphy, Johnny Layton, Garrett Hill, Tony Hawk, Matt Mumford, Gareth Stehr, Chad Bartie και Ben Raybourn.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από 37 χρόνια αναμονής, ξεκίνησαν οι εργασίες - Ανάπλαση 7,5 στρεμμάτων και σύνδεση με τον ΗΣΑΠ
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Χαρταετοί, μουσική και πλήθος κόσμου στα Κούλουμα του Δήμου Αθηναίων
Από τον Φιλοπάππου μέχρι το Περιστέρι, η Αθήνα γιορτάζει τα Κούλουμα
Ραντεβού στο Σύνταγμα για το μεγάλο καρναβάλι και παραδοσιακά Κούλουμα στου Φιλοπάππου - Όλο το πρόγραμμα
Χάρης Δούκας: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα φυτεύσεων για τη νέα χρονιά»
Το τελευταίο πάρτι της σεζόν θα γραφτεί με techno και breakbeats, ιδρώτα κι αγάπη
Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για εσένα και το plus one σου
Ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και εορταστική διάθεση από τον Δήμο Αθηναίων
Είναι μόδα ή η ανάγκη των ανθρώπων να βρουν τις ισορροπίες τους ανάμεσα στην τεχνολογία και τη φύση;
Valentine's kisses, μουσική και δώρα από τη Maybelline New York
Τι ισχύει για τις κοπές δέντρων, τα επιστημονικά κριτήρια, τη διαδικασία έγκρισης και την υποχρεωτική αντικατάσταση πρασίνου.
Ready > Steady > Κυψέλη: Μια ομάδα φοιτητών αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών θέλει να μεταμορφώσει τη γειτονιά. Μάθαμε πώς.
Μια πρωτοβουλία για τα αδέσποτα που λαχταρούν μια ζεστή αγκαλιά
Γιορτάζουμε την αγάπη με μουσική και εκπλήξεις
Ο Χάρης Δούκας, ο Θάνος Παγώνης και η Μυρτώ Κιούρτη μιλούν για τη δυνατότητα της πρωτεύουσας να φέρει τη ζωή πιο κοντά στη γειτονιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.