Life in Athens

Τι γεύση έχει η Αθήνα από ψηλά;

Ξαφνιάσαμε τη μέρα μας στο 1ο Strongbow Rooftop Concert

Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σίγουρα ακούγοντας για Rooftop Concert φανταστήκαμε ότι θα ανέβουμε ψηλά. Αλλά τόσο ψηλά δεν το περιμέναμε. Το πρώτο event της Strongbow έλαβε χώρα στο «ΕΝΑΤΟΣ Rooftop» στο Σύνταγμα και το αποτέλεσμα ήταν πιο δροσιστικό και εντυπωσιακό από ότι περιμέναμε.
© Θανάσης Καρατζάς

Η απόσταση από την Ακρόπολη μικρή και με μια στροφή έχεις ήδη «μεταφερθεί» στο Λυκαβηττό, ενώ μουσικές pop-rock και φυσικά ο μηλίτης Strongbow ανέβαζε ακόμη περισσότερο τη διάθεση όσων τυχερών βρέθηκαν χθες στο Σύνταγμα.

© Θανάσης Καρατζάς

Όταν μάλιστα άρχισε και η συναυλία των Wedding Singers και της Idra Kayne, ο χορός ξεκίνησε για τα καλά και φυσικά η κατανάλωση ανέβηκε. Το ένα Strongbow έφερε το άλλο και η θερμοκρασία στην Αθήνα έπεσε απότομα με την καλή διάθεση όλων των συντελεστών και φυσικά τις φωνές των ερμηνευτών, οι οποίοι έγιναν «ένα» με τους τυχερούς που κέρδισαν μία από τις προσκλήσεις που μοίρασε η Strongbow μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook.
© Θανάσης Καρατζάς

© Θανάσης Καρατζάς

Στο τέλος της μέρας οι εμπειρίες που κερδίσαμε ήταν πολλές. Selfies με θέα την Ακρόπολη, άφθονους μηλίτες Strongbow, χορός, μουσική και πολλές εκπλήξεις συνέθεσαν το απόλυτο καλοκαιρινό ραντεβού στην πόλη και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τα Strongbow Rooftop Concerts που έπονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
© Θανάσης Καρατζάς

© Θανάσης Καρατζάς

Μπορεί το ακριβές μέρος διεξαγωγής του 2ου Rooftop Concert να είναι απρόσμενο, ωστόσο αυτό είναι και το μήνυμα των καλοκαιρινών events της Strongbow. Για να ξαφνιάσεις τη μέρα σου στα επόμενο Strongbow Rooftop Concert, που θα γίνει στην Αθήνα, στις 2 Ιουνίου δεν έχεις, παρά να δηλώσεις συμμετοχή στη σελίδα της Strongbow στο Facebook.
© Θανάσης Καρατζάς