Skateboarding tour στην Αθήνα
Βίντεο και φωτογραφίες από skaters που όργωσαν όλα τα ιδιαίτερα spots της πόλης μας
Στις αρχές του Οκτώβρη επισκέφτηκε τη χώρα μας μία θεότρελη παρέα που τάραξε τα νερά. Το ταξίδι διοργανώθηκε από τη βίβλο του skateboarding που «ακούει» στο όνομα Thrasher Magazine.
Εκεί που νιώθεις να σε καταπίνει η ρουτίνα, υπάρχουν ορισμένοι μαγικοί αριθμοί που σε καλούν στο προσωπικό σου τηλέφωνο και πριν καν απαντήσεις, ξέρεις με βεβαιότητα ότι κάτι καλό θα ακούσεις. Για άλλη μία φορά, ο παλιόφιλος Chris Phanner οργάνωσε ένα ξεχωριστό skateboarding tour στην αγαπημένη του Αθήνα επιλέγοντας skaters που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, όπως συμβαίνει με τους Dann van der Linden, Victor Pellegrin, Nassim Guammaz, Samuel Partaix, Paco, P-Stone, DVL. & Jake Phelps.
Bru-Ray: Best of Daan Van Der Linden
Ένα δυνατό σε όλα τα τερέν team που όργωσε όλα τα ιδιαίτερα spots της πόλης μας, με τελικό σχέδιο το παρεάκι να καταλήξει στην Άνδρο προκειμένου να δοκιμάσει από κοντά τα Bowls του φίλτατου Γαρύφαλλου που έχει δουλέψει σκληρά για τον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος βρίσκεται στο BluENIGMA Hotel.
Δεν θα σας κουράσω περισσότερο. Το βίντεο που θα απολαύσετε μιλά από μόνο του. Το πιο σημαντικό όμως είναι το φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε ο αγαπητός μας φίλος & συνάδελφος DVL (Photographer of the Year Bright European Skateboard Awards 2015).
Bru-Ray: Left is Right, Right is Left
Hall of Meat: George Keremoglou
Ήταν για την ελληνική σκηνή μία ακόμα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμπειρία και δεν χωρά συζήτηση ότι τα τελευταία χρόνια η χώρα μας γίνεται για άλλη μία φορά σημαντική επιλογή προορισμού για το παγκόσμιο skateboarding travelling, στο οποίο συμμετέχουν επαγγελματίες και μη του χώρου. Και αυτό δεν μπορεί παρά να μας κάνει υπερήφανους!

Dann van der Linden, Switch Flip

Chris Pfanner, Straight Fifty

Nassim Guammaz, Fr Ollie

Sam Partaix, Fr Tucknee

Victor Pellegrin, Bs Bluntslide

Billy Gee

Jake & Nestor

Kostas Mandilas

Paco, Pfanner, Pstone

Enigma Bowl, Andros
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορίες της αθηναϊκής ζωής ανθρώπων που κατέληξαν να αποκαλούν την πρωτεύουσα σπίτι τους
Ένας όμιλος που μεγάλωσε μαζί με την Αθήνα
Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι
O Δήμαρχος Αθηναίων μιλά στην Athens Voice για το πώς η πόλη μεταμορφώνεται σε ένα «κέντημα γιορτής» τα φετινά Χριστούγεννα
Αθόρυβα πυροτεχνήματα και το μεγαλύτερο drone show της πόλης.
Εκατοντάδες φαναράκια από μικρούς και μεγάλους έδωσαν χρώμα τον ουρανό
Μουσική και Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων
To glo έκανε το κέντρο της πόλης να «ανθίσει»
Η αθηναϊκή φιλοξενία όπως πρέπει να είναι
Τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η δράση
500 θέσεις στο κέντρο και δύο ώρες δωρεάν μέχρι το τέλος του χρόνου
Standup, έντεχνα, pop και μουσικοθεατρικές παραστάσεις συνθέτουν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που διαμορφώνει τον ρυθμό του χώρου
Η φάρμα της ευγένιας και της αγάπης
Από τις σκάλες του διώροφου club μέχρι το bar που γεμίζει από νωρίς, η εμπειρία λειτουργεί σαν ένα ενιαίο σύστημα
Premium clubbing, pop ένταση και Φουρέιρα στο LOHAN X
Ο γνωστός ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής οραματίζεται να γίνονται μικρές συνεδρίες στα παγκάκια της Αθήνας
Ραντεβού απόψε στο κέντρο της πόλης, με μουσική και πολλές εκπλήξεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.