Triple or nothing skateboard contest
Μια γιορτή που γίνεται από skaters για τους skaters χωρίς πολλά εφέ και υπερβολές
Άλλο ένα skateboarding contest έκανε την εμφάνισή του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές για να τονώσει κάπως τα πράγματα. Αυτή τη φορά ο διαγωνισμός είχε ένα διαφορετικό χαρακτήρα με πραγματικό ενδιαφέρον – το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό, όταν οργανώνονται τέτοιου είδους διαγωνισμοί όπου όλοι οι εκλεκτοί δίνουν το «παρών». Μια γιορτή για το skateboarding, που γίνεται από skaters για τους skaters χωρίς πολλά εφέ και υπερβολές.
Το location ήταν το ΟΑΚΑ skate plaza. Από τις πρώτες πρωινές ώρες το σημείο γέμισε από skaters που έκαναν practice τα κόλπα τους κάτω από τον καυτό ήλιο του Σεπτέμβρη. Triple or nothing, λοιπόν, που σημάνει τρεις διαφορετικοί διαγωνισμοί σε τρία διαφορετικά spot του πάρκου, με αποτέλεσμα 3 νικητές σε κάθε διαγωνισμό – καθόλου άσχημα!
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με το line contest σε τρεις κατασκευές του πάρκου (flat curb/manual-flat rail/ pyramid-hubba). Οι skaters χωρίστηκαν σε 2 hit έχοντας να πραγματοποιήσουν ένα ή περισσότερα lines στις τρεις αυτές κατασκευές. Μεγάλο ρόλο για να ξεχωρίσει κάποιος είχε το στιλ, η φόρα που εκτελούσε τα κόλπα και η τεχνική – αν είχες όλα αυτά σίγουρα ήσουν ένα από τα φαβορί.

Το επόμενο spot στο πάρκο που περίμενε τους υποψήφιους διαγωνιζόμενους ήταν το Quarter, μια ιδιαίτερη κατασκευή – πράγμα που έκανε μικρό τον αριθμό τον skaters που συμετείχαν.
Μου αρέσει πάντα όταν συμβαίνει αυτό, γιατί η όλη κατάσταση κρύβει εκπλήξεις. Έτσι για ακόμα μια φορά το συναίσθημα βγήκε αληθινό, τη στιγμή που ο Γιώργος Κονδύλης έσκασε από το πουθενά όταν τοποθετήθηκε ένα είδος πλαστικού καναπέ στο πάνω μέρος της κατασκευής, εκτελώντας τα πρώτα κόλπα, ανοίγοντας το spot για τους υπόλοιπους.
Τελευταία στάση το Rat Race, ένας κλασικός διαγωνισμός ταχύτητας ανάμεσα σε τριάδες που ακολουθούν μια συγκεκριμένη πορεία μέσα στο πάρκο με εμπόδια. Όλα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να πέσουν από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, πολύ γέλιο!

Cellar Dogs - Green Yeti και Bus ήταν οι μουσικές μπάντες που κράτησαν τη γιορτή περισσότερο με τις μουσικές τους προτάσεις, τους ευχαριστούμε από καρδιάς!
Μέχρι την επόμενη φορά, ραντεβού στους δρόμους!
Tech Wizards/ Line
1ος Μάνος Κυριακούσης
2ος Giorgio Ζάβος
3η θέση John Mitsel και Βαγγέλης Μαρκογιαννάκης
Quarter Domination
1η Σόλων Λάλας
2η Μάριος Δασκαλάκης
3η θέση Γιώργος Κονδύλης
Rat Race
1ος Γιώργος Τριποδάκης
2ος Giorgio Ζάβος (+ νικητής του secret contest)
3ος Αλέξης Πασχάλης,





























ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιος είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας της παράταξης Μπακογιάννη
Φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ανοιχτό, προσβάσιμο και φιλόξενο χώρο για το κοινό της Αθήνας όλες τις εποχές του χρόνου
Με ποικιλίες κρασιών από όλο τον κόσμο και φαγητό που θες να ξαναπαραγγείλεις
Τι συμβαίνει και τι πρέπει να αλλάξει - Το παράδειγμα της οδού Πανεπιστημίου
Ιστορίες της αθηναϊκής ζωής ανθρώπων που κατέληξαν να αποκαλούν την πρωτεύουσα σπίτι τους
Ένας όμιλος που μεγάλωσε μαζί με την Αθήνα
Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι
O Δήμαρχος Αθηναίων μιλά στην Athens Voice για το πώς η πόλη μεταμορφώνεται σε ένα «κέντημα γιορτής» τα φετινά Χριστούγεννα
Αθόρυβα πυροτεχνήματα και το μεγαλύτερο drone show της πόλης.
Εκατοντάδες φαναράκια από μικρούς και μεγάλους έδωσαν χρώμα τον ουρανό
Μουσική και Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων
To glo έκανε το κέντρο της πόλης να «ανθίσει»
Η αθηναϊκή φιλοξενία όπως πρέπει να είναι
Τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η δράση
500 θέσεις στο κέντρο και δύο ώρες δωρεάν μέχρι το τέλος του χρόνου
Standup, έντεχνα, pop και μουσικοθεατρικές παραστάσεις συνθέτουν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που διαμορφώνει τον ρυθμό του χώρου
Η φάρμα της ευγένιας και της αγάπης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.