- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Skate 400
Το μεγάλο ατού ήταν οι προσκεκλημένοι ξένοι skaters, οι Walker Ryan, Sebo Walker και Alex Mizurov.
Ο διαγωνισμός skateboard στο Our park 2012
Ακόμα ένας μεγάλoς skateboard διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο δικό μας πάρκο (Our park) πριν λίγες μέρες στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Όλη η αφρόκρεμα και όχι μόνο έδωσε το «παρών» για ακόμα μία καλοκαιρινή γιορτή γεμάτη μουσική, γέλια, αγκαλιές και πολλή ζέστη. Το μεγάλο ατού ήταν οι προσκεκλημένοι ξένοι skaters, οι Αμερικανοί Walker Ryan και Sebo Walker και ο Γερμανός Alex Mizurov, που δώσανε παραπάνω αδρεναλίνη με τη μικρή επίδειξη που πραγματοποίησαν πριν αρχίσει ο διαγωνισμός στο skate park.
Οι καλεσμένοι βρήκαν το πάρκο αρκετά καλό, με καταπληκτική ροή, πράγμα που φαινόταν από τον τρόπο που εκτελούσαν τα κόλπα τους. Ο διαγωνισμός φέτος βράβευσε τους skaters που πραγματοποίησαν το καλύτερο line (συνεχόμενα κόλπα σε όλα τα εμπόδια του πάρκου). Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός long board κοριτσιών, πράγμα φυσικό αφού τον τελευταίο καιρό ομάδες θηλυκών οργώνουν τους δρόμους της Αθήνας όλο και πιο συχνά. Ο πρώτος γύρος ξεκίνησε με τους συμμετέχοντες skaters, χωρισμένους ανά τριάδες, να έχουν στη διάθεσή τους 3 λεπτά για να πραγματοποιήσουν το line τους.
Στον τελικό πέρασαν 16 άτομα από τον πρώτο γύρο, χωρίστηκαν σε δυάδες με 3 λεπτά χρόνο για τον καθένα. Τελικά αναδείχτηκαν οι νικητές: πρώτος ο Giorgio Armany Ζάβος, δεύτερος ο Νότης Αγγελής και τρίτος ο Θοδωρής Χάλαρης. Στο Best Trick νικητής στο hand rail αναδείχτηκε ο Θανάσης Φλόκας (Big spin fl ifs board slide). Στην κατηγορία των κοριτσιών νικήτρια ήταν η Δήμητρα Τσιμπλή. Τι άλλο να πω; Μέχρι το επόμενο event, keep it up guys!
Scate & the City
Έχει φτιάξει όνομα παγκοσμίως λόγω των γραφικών της; Λόγω όλων αυτών των skaters που υποστηρίζει; Δεν γνωρίζω, αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι κάνουν σωστά τη δουλειά. Η εταιρεία Skate Mental skateboards επιστρέφει τώρα δυναμικά και στη χώρα μας, με πρώτο rider τον Κωνσταντίνο Μαυρίδη και διανομή το Colorskates (Πρωτογενούς 5 Ψυρρή) και το MicroxTreme (Καλιρρόης 13).
Γιάννης Γόρδιος Ο άνθρωπος που όσο και να λείψει μακριά από το skate, ποτέ δεν το καταλαβαίνεις, γιατί απλά ο Γιάννης το είχε το skate μέσα του, το έχει και θα το έχει! Καλωσόρισες, παλιόφιλε..
Carlos Ribeiro Δεν χρειαζόταν να συμπληρωθούν ούτε 6 μήνες από την άφιξη του Βραζιλιάνου σούπερ-skater και τους έχει αφήσει όλους με ανοιχτό το στόμα. Πριν 2 χρόνια στη Βαρκελώνη όλοι μιλούσαν για αυτόν, σήμερα όλο το industry του skateboarding αναγνωρίζει στον Carlos το σπουδαίο του ταλέντο και οι εταιρείες φυσικά κάνουν ουρά για το ποια θα τον κερδίσει (και θα κερδίσει)! Google Carlos Rebeiro, αν δεν τον γνωρίζεις…
Θοδωρής Χάλαρης Είναι ο skater που αγαπά και δείχνει μεγάλο ταλέντο σ’ αυτό που κάνει, σίγουρα βοήθησε σ’ αυτό και το σωστό team που έχει δίπλα του και τον δίδαξε να δει το skate όπως πρέπει. Ο μικρός είναι το νέο ταλέντο στην ελληνική σκηνή και περιμένετε να δείτε πολλά από το φίλο Πειραιώτη.
Toy Machine skateboards Έφτασαν στο Color skate shop σε λογική τιμή, αν σκεφτείς ότι κάποτε δεν σου έφταναν ούτε € 80 για να τα αποκτήσεις. Έχει και η κρίση τα καλά της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας street-οδηγός για να βρεις καλό καφέ, ενδφιαφέρουσες γκαλερί, νόστιμο φαγητό και μικρά μπαρ ανοιχτά μέχρι το πρωί. Τι μας είπε η Νεφέλη Γεωργιάδου – DJ στη Στέπα
Στην Πλατεία Βικτωρίας, είναι από μόνο του μια μικρή επανάσταση
Διαγωνισμοί cosplay, manga, 65 workshops και 150+ δημιουργοί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην Ιαπωνία
Μετά από 37 χρόνια αναμονής, ξεκίνησαν οι εργασίες - Ανάπλαση 7,5 στρεμμάτων και σύνδεση με τον ΗΣΑΠ
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Χαρταετοί, μουσική και πλήθος κόσμου στα Κούλουμα του Δήμου Αθηναίων
Από τον Φιλοπάππου μέχρι το Περιστέρι, η Αθήνα γιορτάζει τα Κούλουμα
Ραντεβού στο Σύνταγμα για το μεγάλο καρναβάλι και παραδοσιακά Κούλουμα στου Φιλοπάππου - Όλο το πρόγραμμα
Χάρης Δούκας: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα φυτεύσεων για τη νέα χρονιά»
Το τελευταίο πάρτι της σεζόν θα γραφτεί με techno και breakbeats, ιδρώτα κι αγάπη
Ραντεβού στο Rock n Roll Athens
Ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και εορταστική διάθεση από τον Δήμο Αθηναίων
Είναι μόδα ή η ανάγκη των ανθρώπων να βρουν τις ισορροπίες τους ανάμεσα στην τεχνολογία και τη φύση;
Valentine's kisses, μουσική και δώρα από τη Maybelline New York
Τι ισχύει για τις κοπές δέντρων, τα επιστημονικά κριτήρια, τη διαδικασία έγκρισης και την υποχρεωτική αντικατάσταση πρασίνου.
Ready > Steady > Κυψέλη: Μια ομάδα φοιτητών αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών θέλει να μεταμορφώσει τη γειτονιά. Μάθαμε πώς.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.