Κατοικιδια

Πώς θα κάνεις τη γάτα σου ευτυχισμένη και τα Χριστούγεννα;

GOURMET Gold, Perle, Nature’s Creations, Revelations, όποια τροφή κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι θα της προσφέρεις ένα απολαυστικό γεύμα που θα θυμάται για πάντα

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Purina Gourmet

Purina® GOURMET™: Εκλεκτά γεύματα για γάτες με υλικά υψηλής ποιότητας 

Χαμογελαστά πρόσωπα μόλις έχουν καταφτάσει στο καθιερωμένο Secret Santa τραπέζι που κάνουμε, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα με τους παλιούς μου συμφοιτητές στη Θεσσαλονίκη. Η Τζω μας ανοίγει το σπίτι της, η Αποστολία και ο Γιάννης έρχονται από τις Σέρρες, η Αθανασία από την Λάρισα, η Δήμητρα από την Κρήτη, ο Αλέξης από την Ξάνθη και εγώ από την Αθήνα. «Το απόλυτο εορταστικό reunion» σκέφτομαι. Κατάλληλος στολισμός, πολύχρωμα λαμπάκια, εντυπωσιακά στολίδια, εορταστικές μελωδίες, κεριά με άρωμα μελομακάρονου, και πεντανόστιμο φαγητό που μοσχομυρίζει, όλα αυτά συνθέτουν την κατάλληλη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Purina Gourmet

Λίγο πριν καθίσουμε στο εντυπωσιακό τραπέζι που μόλις έχει στηθεί μπροστά μας, δείχνω φωτογραφίες στο κινητό μου από την αγαπημένη μου γάτα όσο την τσεκάρω, παράλληλα, από την κάμερα του σπιτιού για να βεβαιωθώ πώς είναι εντάξει. Η Εβίτα είναι η ενός έτους γάτα Περσίας που υιοθέτησα πριν μερικούς μήνες. Ολόλευκη, αρκετά αρχοντική -όπως μου αρέσει να την αποκαλώ-, πολύ απαιτητική ιδίως με το φαγητό της, ζωηρή, έξυπνη, γλυκιά και επιλεκτική, μου έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας. Δεν μπορούσα ωστόσο, να την μεταφέρω μαζί μου γιατί οι άγνωστες μυρωδιές, οι δυνατοί θόρυβοι και η υψομετρική διαφορά στο αεροπλάνο καθιστούν την πτήση για εκείνη μια όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία, oπότε δεν ήθελα να την ταλαιπωρήσω. Γνωρίζω όμως, ότι σε λίγες ώρες θα βρίσκομαι και πάλι κοντά της για να της προσφέρω το δικό της λαχταριστό δώρο.

Purina Gourmet
Purina Gourmet

Το τραπέζι ήταν στρωμένο γιορτινά και γεμάτο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές – που βέβαια δεν έμεναν για πολύ εκεί! Αφού θυμηθήκαμε στη συνέχεια, αξέχαστες φοιτητικές στιγμές, συζητήσαμε για τα άτομα που έχουμε δίπλα μας σήμερα, τα επόμενα ταξίδια που θα κάνουμε παρέα, ανταλλάξαμε τα δώρα που είχε επιλέξει ο καθένας μας για τον παραλήπτη του. Στο διασκεδαστικό παιχνίδι είχα αναλάβει τον ρόλο του μυστικού Άη Βασίλη και ο παραλήπτης μου ήταν ο Γιάννης. Νομίζω πέτυχα το κατάλληλο δώρο για εκείνον όπως μου είπε. Χαρούμενοι για τη μικρή μας επανένωση, ανανεώσαμε το ραντεβού μας μέχρι την επόμενη φορά. 

Το μονοήμερο ταξίδι μου κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του και μια από τις πιο τρυφερές ώρες της ημέρας ανάμεσα σε μένα και την Εβίτα πλησιάζει. Είναι μόνο λίγες οι ώρες άλλωστε που λείπει η μια μακριά από την άλλη αφού το πρωί ήμασταν μαζί και της προσέφερα το πρώτο πιάτο της ημέρας. Λεπτοκομμένα μίνι φιλετάκια, με κοτόπουλο σε σάλτσα ψητού κοτόπουλου, χαμηλά σε λιπαρά. Μια πλήρης υγιεινή τροφή για ενήλικες γάτες όπως η δική μου. Τώρα μπαίνω στο σπίτι και εκείνη νιαουρίζει σαν να με καλωσορίζει και αρχίζει τα νάζια. Έχω τσεκάρει πώς έφαγε ήδη το τελευταίο πιάτο που της έβαλε η αδερφή μου πριν από δυο ώρες από τις αγαπημένες της συνταγές από Purina® GOURMET™ που περιλάμβανε κομματάκια σε σάλτσα πέστροφα και λαχανικά, μία νόστιμη συνταγή που ικανοποιεί κάθε φορά τον απαιτητικό της ουρανίσκο. Οι GOURMET GOLD συνταγές άλλωστε, είναι παρασκευασμένες χωρίς πρόσθετες τεχνητές χρωστικές, συντηρητικά και αρωματικές ύλες ενώ η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη για να βοηθήσεις παράλληλα, και το περιβάλλον. 

Purina Gourmet
Purina Gourmet

Η στιγμή, όμως, που μαζί με την Εβίτα θα απολαύσουμε ταυτόxρονα την απόλυτη γαστρονομική ιεροτελεστία έχει φτάσει. Το βράδυ είναι άλλωστε το δικό μας σταθερό ραντεβού δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που η μια χαίρεται την παρέα της άλλης. Της έχω φέρει ένα ιδιαίτερο κατακόκκινο κουτί, το οποίο με λίγες νυχιές και τη βοήθειά μου ανοίγει αμέσως. Ξεπροβάλει από μέσα του «ο ζουμερός πειρασμός» με βοδινό. Τον τοποθετώ στο αγαπημένο της μπολάκι και πριν καλά καλά απομακρύνω το χέρι μου έχει ήδη φαγωθεί. Τα λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος έχουν μαγειρευτεί αργά, με πολλή προσοχή και αγάπη από τους καλύτερους του είδους προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα αλλά και όλη η νοστιμιά που φαίνεται πώς το αντιλαμβάνεται αμέσως. Η γάτα μου γουργουρίζει, οπότε καταλαβαίνω πώς αισθάνεται καλά. Νιώθοντας την ικανοποίηση της αλλά και ακούγοντας το γουργούρισμα της, αισθάνομαι πλήρης καθώς ξέρω ότι της έχω προσφέρει ένα γευστικό αλλά κυρίως ποιοτικό γεύμα όσο εγώ απολαμβάνω το δικό μου γεύμα πιο δίπλα.

Purina Gourmet
Purina Gourmet
Purina Gourmet

Τα Χριστούγεννα είναι ένα συναίσθημα γεμάτο αγάπη και προσφορά, αλληλεγγύη και ξεγνοιασιά, είναι η γιορτή που μας φέρνει κάθε χρόνο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ζώα. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν, να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας, να αγαπήσουμε πιο έντονα, να φροντίσουμε λίγο παραπάνω τους δικούς μας. Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείς να φροντίσεις κι εσύ την γάτα σου λίγο παραπάνω προσφέροντας της, την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Η Purina® GOURMET™, την οποία εμπιστεύομαι καθημερινά γιατί χρησιμοποιεί για κάθε γεύμα υλικά υψηλής ποιότητας, είναι συνυφασμένη με την υπέρτατη γεύση ενώ διαθέτει περισσότερες από 60 συνταγές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο αυστηρό γευσιγνώστη (την Εβίτα πάντως σίγουρα). Χρησιμοποιώντας το savoir-faire, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ποικίλο μενού εκλεκτών συνταγών προκειμένου να προσφέρει τις πιο ευχάριστες απολαύσεις στις γάτες. Όποια γεύση και αν επιλέξεις, συνεπώς, από τις βασικές σειρές της Purina® GOURMET™ για την δική σου γάτα π.χ GOURMET Nature’s Creations, Gold, Perle, Revelations, το σίγουρο είναι ότι θα της προσφέρεις ένα απολαυστικό γεύμα που θα θυμάται για πάντα. Κάθε μέρα άλλωστε με ένα γεύμα Purina® GOURMET™ είναι γεμάτο από «σημαντικές λεπτομέρειες» που θα την ενθουσιάσουν πραγματικά. Κάθε μέρα θα νιώθεις το δεσμό ανάμεσα σας να γίνεται ισχυρότερος και εκείνη ακόμη πιο χαρούμενη. Ένα σωρό όμορφα συναισθήματα ξεδιπλώνονται, και στιγμές αγάπης που θα ζήσετε μαζί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Purina® GOURMET™ και τις σειρές προϊόντων της επισκεφθείτε εδώ

 #servingdelight #διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ