Κατοικιδια

Niai.gr: Το online pet shop που έχει ό,τι χρειάζεσαι για τη γάτα σου

Προσφορά γνωριμίας με τον κωδικό LOVECATS για -7% στην πρώτη σας αγορά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Niai.gr

Στο online shop Niai.gr θα βρεις τα πάντα για τις γάτες

Είναι μονόφθαλμος γκρι γάτος, με μεταξένιο τρίχωμα και χαδιάρης. Αν και η κτηνίατρός του προσπαθούσε 6 μήνες να σώσει το μάτι του, δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σήμερα, ωστόσο, ο Νιάι είναι τόσο ξεχωριστός όσο και το online catshop Niai.gr που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια των γονιών του, για να βρίσκει ο καθένας τα καλούδια που χρειάζεται αποκλειστικά για γάτες.

Niai.gr

Για αρχή αξίζει κανείς να επιλέξει για τα κατοικίδια ζώα του ξηρά τροφή με κοτόπουλο ή σολομό, υγρή με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, κλινική τροφή, ή μονοπρωτεϊνική τροφή με φρέσκο κοτόπουλο, κινόα, χαμομήλι και μέντα. Οι λιχουδιές που θα λατρέψουν οι γάτες σας υπάρχουν σε διαφορετικά σχέδια και γεύσεις – συκώτι, κοτόπουλο, τόνος. Επίσης, θα βρείτε παιχνίδια που θα διασκεδάζουν τη γάτα σας για ώρες.

Niai.gr

Όσον αφορά την καθαριότητά τους, διαθέσιμα είναι και άμμοι, πέλετ, τουαλέτες και αξεσουάρ τουαλέτας, είδη καλλωπισμού όπως γάντι χτενίσματος, ψαλίδι νυχιών κ.ά., αλλά και τσάντες μεταφοράς σε διάφορα χρώματα και σχέδια – must try ο σάκος-φωλιά για τα μακρινά και μη ταξίδια σας. Του Νιάι θα του άρεσε σίγουρα το σχέδιο Pink Camels και Beige Bears! Aν η γάτα σας πάλι χρειάζεται ξεκούραση, το σίγουρο είναι ότι θα κάνει ονειρικούς ύπνους μέσα στο κρεβατάκι-φωλιά, στο τσόχινο κρεβάτι φωλιά με γούνα, ενώ στο επιτοίχιο τούνελ, στο ονυχοδρόμιο, μπορεί να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές μόνη της ή με γατοπαρέα.

Niai.gr

Extra tip: Προσφορά γνωριμίας με τον κωδικό LOVECATS για -7% στην πρώτη σας αγορά.

www.niai.gr, 2102203623, Instagram: @niai.gr, Fb: Niai

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ