Κατοικιδια

Pups At Wash (P.A.W.) : Το σκυλίσιο στέκι που αγαπάμε εμείς και οι τετράποδοι φίλοι μας

Η Φαίη είναι η επαγγελματίας που θα περιποιηθεί το σκύλο μας από το μηδέν

Μπεθ Τσαλίκη
Μπεθ Τσαλίκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
PAW Pups At Wash

Pups At Wash (P.A.W.): grooming σκύλων, self-service μπάνιο, και pet laundry στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα Άνω Πατήσια

Τα σκυλάκια είναι οι καλύτεροι μας φίλοι. Άλλωστε, παρέα περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας: βόλτες στη γειτονιά, ταινία στον καναπέ, αγκαλιές στο κρεβάτι. Ωστόσο όσο και αν τα αγαπάμε, η ώρα του πλυσίματος είναι κομματάκι δύσκολη. Περισσότερο γιατί το μπάνιο- και όχι μόνο- γεμίζει άπειρες τρίχες και πού υπομονή να τις συμμαζέψουμε μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά; Ξέρω-ξέρω, η λύση είναι τα μέρη καλλωπισμού κατοικίδιων. Πόσο εύκολα, όμως, θα εμπιστευτούμε το σκυλάκι μας σε κάποιον άλλον; Η απάντηση είναι «πολύ!», αν μιλάμε για χώρους όπως της Φαίης - και την αναφέρω με το μικρό της γιατί όλοι έτσι την ξέρουν.

γυναίκα με σκυλιά

Στα Άνω Πατήσια, από τον Φεβρουάριο του 2022, υπάρχει ένας χώρος που όχι μόνο προσφέρει συνολική περιποίηση στους σκύλους μας, αλλά το κάνει κι άψογα! Το Pups At Wash (P.A.W.) είναι μια μονάδα grooming που άνοιξε η Φαίη με πολλή αγάπη για τα κατοικίδια, έχοντας η ίδια 3 σκύλους και μια γάτα, αλλά και με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση τους, καθώς εργαζόταν ως βοηθός κτηνιάτρου για χρόνια. Εκεί, περιποιείται το κατοικίδιο μας από το μηδέν. Το Pups At Wash (P.A.W.) διαθέτει υπηρεσίες πλυσίματος, κουρέματος, χτενίσματος, αφαίρεση του νεκρού τριχώματος, καθαρισμό αυτιών και κόψιμο νυχιών. Η περιποίηση ολοκληρώνονται με κολώνια για να μοσχοβολάνε και μία χρωματιστή μπαντάνα -  όλα τα σκυλάκια φεύγουν μοντελάκια! Να σημειώσουμε πως το κόψιμο νυχιών γίνεται ακόμη και σε γάτες.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι η Φαίη εστιάζει στην ασφάλεια και στην ψυχική ηρεμία του ζώου, ώστε η περιποίηση να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για εκείνο, χωρίς άγχος και ταλαιπωρία. Όσο για τα σαμπουάν που χρησιμοποιούνται, είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε σκύλου. Σκέψου ότι υπάρχουν από σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό μέχρι ειδικά για ξέμπλεγμα κόμπων.

γυναίκα και σκύλος

Κάτι άλλο που κάνει το  Pups At Wash (P.A.W.) να ξεχωρίζει, είναι η δυνατότητα self service μπάνιου. Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες χτιστές μπανιέρες (3 στο σύνολο πέρα από τη μία βασική του grooming) και λοιπός εξοπλισμός, όπως σαμπουάν, πετσέτες, πιστολάκι για να κάνουμε οι ίδιοι μπάνιο τους τετράποδους φίλους μας. Επομένως, αν το βασικό πρόβλημα στη διαδικασία πλυσίματος του κατοικιδίου σου είναι οι τρίχες (σε κατανοώ απόλυτα), μόλις βρήκες την καλύτερη λύση. Και ποιοτικό χρόνο μαζί θα περάσετε και δε θα χρειαστεί να αφιερώσεις το υπόλοιπο σου απόγευμα καθαρίζοντας- δύο σε ένα! Η χρέωση στην περίπτωση του self service bath γίνεται ανά 30 λεπτά και δε χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού.

Μπάνιο στο PAW Pups At Wash

Ακόμη, το Pups At Wash (P.A.W.) αναλαμβάνει το pet laundry. Μάζεψε όλα τα αντικείμενα του κατοικίδιου σου, σπιτάκια, κουβέρτες, υφασμάτινα παιχνίδια, ρουχαλάκια και πήγαινε τα στη Φαίη να στα κάνει καινούρια! Τέλος, στο Pups At Wash (P.A.W.) θα βρεις λιχουδιές από το Peteat, με υλικά τόσο αγνά που μπορούν να καταναλωθούν και από εμάς, καθώς και περιλαίμια, λουριά και κολόνιες, όλα από ελληνικές εταιρείες.

Τα σκυλιά στο PAW Pups At Wash

Δροσίνη 17, Άνω Πατήσια
Ιnstagram pups_at_wash
Facebook  PAW- Pups At Wash

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ