Κατοικιδια

Τα Χριστούγεννα της «πρώτης γάτας» του Λευκού Οίκου - Το βίντεο της Τζιλ Μπάιντεν

Υιοθετήθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας το 2020

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λευκός Οίκος απέκτησε γάτα-Η Willow έκλεψε την καρδιά της οικογένειας Μπάιντεν
Η γάτα του Λευκού Οίκου © ΕPA Pool

Λευκός Οίκος: Τα πρώτα Χριστούγεννα της γάτας Γουίλοου

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η οικογένειά του διαμένουν στον Λευκό Οίκο εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, η Γουίλοου, η γάτα του προεδρικού ζεύγους θα απολαύσει τα πρώτα της Χριστούγεννα μαζί τους, σύμφωνα με το People. 

Σε ένα βίντεο, η δίχρονη γάτα φαίνεται να περιηγείται στους στολισμένους χώρους. «Η Γουίλοου δεν μπορεί να χορτάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο με την @flotus», έγραψε η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram που απεικονίζει την ίδια και το αιλουροειδές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Dodo (@thedodo)

Η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, ήταν προφανώς ο κινητήριος μοχλός πίσω από την υιοθεσία, αφού η γάτα διέκοψε μια ομιλία που έδινε σε μια φάρμα στην Πενσυλβάνια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Μπάιντεν για το 2020. «Η Γουίλοου έκανε μεγάλη εντύπωση στην Δρ Μπάιντεν το 2020, όταν πήδηξε στη σκηνή και διέκοψε τις δηλώσεις της κατά τη διάρκεια μιας στάσης της προεκλογικής εκστρατείας. Βλέποντας τον άμεσο δεσμό τους, ο ιδιοκτήτης της φάρμας ήξερε ότι η Γουίλοου ανήκε στον Μπάιντεν», δήλωσε ο Μάικλ Λαρόζα, εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας, σε δελτίο τύπου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ