Έργο της Σοφίας Φωτιάδου από την ομαδική έκθεση  «Art  Your Pet», Εικαστικός Κύκλος  Sianti  Gallery
Έργο της Σοφίας Φωτιάδου από την ομαδική έκθεση «Art Your Pet», Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery
Κατοικιδια

Αφιέρωμα Pet lovers: Αγαπάμε τα ζώα

Προτάσεις για υγιεινές τροφές, αξεσουάρ και υπηρεσίες καλλωπισμού ώστε να φροντίσεις ακόμα καλύτερα το αγαπημένο σου κατοικίδιο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, μια διεθνή ημέρα δράσης για τα δικαιώματα των ζώων. Κανονικά θα έπρεπε να τη γιορτάζουμε κάθε μέρα, αν κατανοούσαμε την αξία της προσφοράς των αγαπημένων τετράποδων στη ζωή μας. Όπως και οι άνθρωποι, έτσι και τα ζώα έχουν μοναδικές προσωπικότητες και λαχταρούν την αγάπη μας, τη φροντίδα και την προστασία μας. Αν δείξεις καλοσύνη σε ένα ζωάκι αυτό θα σ' το ανταποδώσει πολλαπλά και θα είναι παντοτινά δίπλα σου πιστό και αφοσιωμένο. Αγαπάμε τα ζώα σημαίνει τα περιθάλπουμε, τα φιλοξενούμε ή τα υιοθετούμε και δεν τα εγκαταλείπουμε, δεν τα κακοποιούμε, δεν τα σκοτώνουμε.
Η ATHENS VOICE μίλησε με ανθρώπους που έχουν βάλει σκοπό να βοηθήσουν τα αδεσποτάκια να βρουν ένα σπίτι και μια αγκαλιά. Ακόμα σου βρήκαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για υγιεινές τροφές, αξεσουάρ και υπηρεσίες καλλωπισμού ώστε να φροντίσεις ακόμα καλύτερα το αγαπημένο σου κατοικίδιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα