Κατοικιδια

Κόρινθος: Σκύλος στα Ίσθμια «παγιδεύεται» στη βυθιζόμενη γέφυρα - Κολυμπά για να σωθεί (βίντεο)

Οι δραματικές εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σκύλος στα Ίσθμια που έχασε τη βυθιζόμενη γέφυρα κάτω από τα πόδια του στην Κόρινθο
Ο σκύλος στα Ίσθμια που έχασε τη βυθιζόμενη γέφυρα κάτω από τα πόδια του στην Κόρινθο © YouTube/Korinthos TV

Στον Ισθμό της Κορίνθου ένας σκύλος βρέθηκε στη γέφυρα, την ώρα που αυτή άρχισε να βυθίζεται. Το δραματικό βίντεο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τον Ισθμό της Κορίνθου που δείχνει σκύλο να κολυμπά, καθώς η βυθιζόμενη γέφυρα χάνεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το περιστατικό με τον σκύλο στην Κόρινθο, και συγκεκριμένα στα Ίσθμια, συνέβη την ώρα που το τετράποδο περπατούσε πάνω της. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση που συνδέει τις δύο άκρες στην αρχή του Ισθμού της Κορίνθου, άρχισε να βυθίζεται.

Ο χειριστής της βυθιζόμενης γέφυρας φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του σκύλου, όταν ξεκίνησε τη διαδικασία, προκειμένου να περάσουν διερχόμενα πλοία.

Η στιγμή που η βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια χάνεται κάτω από τα πόδια του σκύλου

Ο σκύλος αρχίζει να κολυμπά, φθάνοντας στην άκρη. Κάτοικοι και επισκέπτες που βρίσκονταν στο σημείο και είδαν τι συνέβη στη βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια, φώναξαν στον χειριστή να σταματήσει τη διαδικασία, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως έγινε γνωστό, ο σκύλος κατάφερε να βγει από τη θάλασσα και είναι καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνηθίζει να διασχίζει τη γέφυρα στην Κόρινθο, προκειμένου να περνάει από τη μία άκρη στην άλλη. Κάτοικοι της περιοχής τον φροντίζουν και του δίνουν φαγητό και νερό.

Συγκλονιστικό βίντεο στον Ισθμό της Κορίνθου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ