Κατοικιδια

Λαδάδικα: Σάλος για την ατραξιόν με τα σκυλιά σε κλουβιά (video)

Τι απαντούν οι υπεύθυνοι του κέντρου διασκέδασης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάλος για την “ατραξιόν” με σκυλιά σε κλουβιά στα Λαδάδικα

Σάλος για την ατραξιόν με τα σκυλιά σε κλουβιά έξω από κέντρο διασκέδασης στα Λαλάδικα στη Θεσσαλονίκη. Άγνοια δηλώνουν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης.

Η εικόνα προκαλεί και σοκάρει. Σύμφωνα με τα όσα προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δύο ροτβάιλερ έχουν κλειδωθεί σε μεταλλικά κλουβιά, που έχουν τοποθετηθεί, μπροστά στην είσοδο νυχτερινού κέντρου στα Λαδάδικα. Πλάι τους στέκεται μια νεαρή γυναίκα. Η κίνηση αυτήπροκάλεσε σάλο.

Περαστικοί, φωτογράφισαν το …ντεκόρ της ντροπής. Το μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άρον-άρον οι …εμπνευστές του, έσπευσαν να απομακρύνουν τα σκυλιά.

Μετά τον σάλο,  από την ανάρτηση των σχετικών φωτογραφιών στα social media, η διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου, σε ανακοίνωσή της, δηλώνει… άγνοια κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ως επιχείρηση ουδεμία σχέση έχουμε με την παρουσία ζώων στο χώρο της Πλατείας Μοριχόβου. Μόλις έγινε από εμάς αντιληπτή η παρουσία τους, αυτά είχαν ήδη απομακρυνθεί από το χώρο. Δεν έχουμε έγκυρη γνώση για το πώς και γιατί βρέθηκαν εκεί.  Δηλώνουμε απερίφραστα ότι σεβόμαστε απόλυτα τα ζώα και δεν θα είχαμε ποτέ εμπλοκή σε ενέργειες που θα τα έθιγαν με οποιοδήποτε τρόπο».

Μέχρι στιγμής πάντως, για το περιστατικό που «άναψε φωτιές», δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία στις Αρχές, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ