Κατοικιδια

Μια χοντρούλα γατούλα λιώνει στη γυμναστική και γίνεται viral

Η Cinderblock έχει κλέψει τις καρδιές των χρηστών στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
191026122538-02-fat-cat-cinderblock-workout-northshore-trnd-exlarge-169.jpg

Γλίτωσε την ευθανασία, αλλά τώρα πρέπει να χάσει τα παραπανίσια κιλά. Η προσπάθεια της Cindeblock στον διάδρομο την έχει κάνει σταρ του διαδικτύου.

Ζυγίζει σχεδόν 12 κιλά και έχει κλέψει τις καρδιές των χρηστών στα social media με το πρόγραμμα γυμναστικής και την προσπάθειά της να ξαναγίνει μια γατούλα fit.

Η γάτα Cinderblock από την Ουάσινγκτον τράβηξε την προσοχή των χρηστών του Reddit και του Twitter και έχει γίνει viral. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της οκτάχρονης γάτας δεν μπορούσε πια να φροντίζει τη Cinderblock, η οποία αντιμετώπιζε μεγάλα και συνεχή προβλήματα υγείας λόγω του πάχους της. Την πήγε σε μια κτηνιατρική κλινική στα σύνορα με τον Καναδά για να υποβληθεί σε ευθανασία. Ωστόσο, η γατούλα ήταν τυχερή. Η διευθύντρια της κλινικής Μπρίτα Κίφνεϊ δήλωσε στο CNN ότι δεν μπορούσε να τη θανατώσει. «Μου ήταν αδύνατο να θανατώσω το ζώο. Ζήτησα από την ιδιοκτήτρια της εάν απλά ήθελε να παραχωρήσει την επιμέλειά της σε εμάς. Ούτε η ίδια ήθελε να της κάνει ευθανασία, αλλά της ήταν αδύνατο να συνεχίσει να τη φροντίζει καθώς είχε πρόβλημα υγείας ο πατέρας της και έπρεπε να δώσει βάρος στη δική του φροντίδα».

191026122603-03-fat-cat-cinderblock-workout-northshore-trnd-exlarge-169.jpg


Η Cinder έγινε μέλος της ομάδας της κτηνιατρικής κλινικής και μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής ώστε να χάσει τα περιττά κιλά. Η ομάδα ανέβασε ένα βίντεο με τη γατούλα να κάνει διάδρομο και η Cinder έγινε σταρ. Το βίντεο της είχε περισσότερες από δύο εκατομμύρια θεάσεις. «Νομίζω ότι έγινε viral γιατί όλοι μας συμπάσχουμε με τη Cinder και μπορούμε να ταυτιστούμε με την προσπάθειά της να χάσει κιλά», λένε στην κτηνιατρική κλινική και έχουν δίκιο… 

Τροχαίο δυστύχημα ● «Μηδέν» Λουδίας Γιαννιτσά 27 10 2019 Full HD

Cat Unsure of Underwater Workout || ViralHog

ΠΡΟΣΦΑΤΑ