Κατοικιδια

Αυτός είναι ο πραγματικός Σίμπα του «Βασιλιά των Λιονταριών»

Δείτε το viral βίντεο όπου παίζει και κάνει τα πρώτα του βήματα

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lion_king_1.jpg
© 2019 Disney Enterprises

Το μωρό λιοντάρι από τον Ζωολογικό Κήπο του Ντάλας, που η Disney χρησιμοποίησε ως μοντέλο για την δημιουργία του Σίμπα με CGI τεχνολογία

Το remake του «Βασιλιά των Λιονταριών» έχει καταφέρει να δώσει στη Disney σχεδόν 1,5 δις δολάρια, έχοντας κερδίσει την 9η θέση στις ταινίες με τα περισσότερα έσοδα όλων των εποχών. Η αιτία μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι τόσο η αγάπη και η νοσταλγία του κοινού για την original ταινία κινουμένων σχεδίων, όσο και τα καταπληκτικά ρεαλιστικά CGI γραφικά, που έδωσαν ζωή σε όλους τους ήρωες.  

Ο ρεαλισμός αυτός δεν είναι τυχαίος. Οι δημιουργοί χρησιμοποίησαν ένα πραγματικό μωρό λιοντάρι από τον Ζωολογικό Κήπο του Ντάλας ως μοντέλο για να αναπτύξουν την εμφάνιση, τις κινήσεις και την συμπεριφορά του μικρού Σίμπα. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι έστειλαν στην Disney βίντεο του λιονταριού, στο οποίο μπόρεσαν να το δούνε σε κάθε στιγμή της ζωής του από όταν έγινε ενός μηνός, από το να κάνει τα πρώτα του βήματα και να παίζει, μέχρι να γλείφει σταγόνες γάλακτος από το πρόσωπό του.
 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ