Κατοικιδια

Κενυάτης αξιωματούχος με απαντήσεις: Δαιμονισμένα ή επηρεασμένα από γκέι ζευγάρια τα λιοντάρια που συνευρέθηκαν (video)

«Να τα χωρίσουν για να μην μολύνουν το είδος»  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379906-783651.jpg

Μια σπάνια ρομαντική και δημόσια συνεύρεση δύο αρσενικών λιονταριών απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες ένας φωτογράφος άγριας φύσης στην Κένυα. Κι ενώ ο φωτογράφος εντυπωσιάστηκε από την τρυφερότητα των ζώων ένας αξιωματούχος στην Κένυα θίχτηκε για τον ανδρισμό στη χώρα και το πήρε πολύ πατριωτικά.

 

Ο Εζεκιάλ Μουτούα, μέλος της τοπικού συμβουλίου για ζητήματα ηθικής στα μέσα ενημέρωσης ήταν κάθετος: τα δύο λιοντάρια πρέπει να χωρίσουν για να μη «μολύνουν» το είδος. Ζήτησε επίσης να διερευνηθεί επιστημονικά τι προκάλεσε αυτή την «ανώμαλη συμπεριφορά».

Στη συνέχεια υποστήριξε πως ενδέχεται τα δύο αρσενικά λιοντάρια να αντέγραψαν κάποιο γκέι ζευγάρι που ανδρών έκανε σεξ στο πάρκο ή απλά να είναι δαιμονισμένα. «Δαίμονες που κυριεύουν τους ομοφυλόφιλους κάπως κατάφεραν να εξουσιάσουν και τα άγρια ζώα», είπε.

Αν και η συνεύρεση μεταξύ δύο αρσενικών λιονταριών θεωρείται σπάνια, δεν είναι ανήκουστη. Αρκετοί βιολόγοι ισχυρίζονται ότι ομοφυλική συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί σε 1.500 διαφορετικά είδη ζώων και υπάρχουν αξιόπιστες καταγραφές για το ένα τρίτο αυτών των περιπτώσεων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ