Κατοικιδια

Εγκατέλειψαν το σκυλί τους, το ξαναβρήκαν σε καταφύγιο, αλλά πήραν άλλο

Επειδή έκλαιγε συνέχεια όταν πέθανε ο πατέρας της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλ. Τσίπρας στην Κούβα: Ο Κάστρο ενέπνευσε την επαναστατική φλόγα σε όλο τον κόσμο

Η Ζουζού είναι ένα πολύ καλό σκυλάκι. Αξιαγάπητο και πολύ πιστό στους ιδιοκτήτες του. Κρίμα που δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για αυτούς.

Η Ζουζού εγκαταλείφθηκε κι ευτυχώς για εκείνη ένα καταφύγιο ζώων στην Καλιφόρνια, τη βρήκε και την έσωσε από τους δρόμους.

Μία εργαζόμενη στο καταφύγιο, η Desi Lara έμεινε εμβρόντητη όταν είδε αυτόν τον θηλυκό γερμανικό ποιμενικό να τρέχει εκστασιασμένο από χαρά προς μια οικογένεια που έψαχνε σκυλάκι. Σε βίντεο που την τράβηξε την δείχνει να συμπεριφέρεται σε αυτή την οικογένεια σαν να είναι η οικογένειά της. Όμως, αυτοί επέλεξαν άλλο σκυλί.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε αυτή η οικογένεια ήταν όντως η οικογένεια της Ζουζού η οποία την είχε εγκαταλείψει.

Η Desi Lara σχολίασε στη σελίδα της στο Facebook, λέγοντας πως η Ζουζού όταν είδε αυτούς τους τρεις ανθρώπους ήταν το «πιο ευτυχισμένο σκυλί», που «κουνούσε πέρα δώθε την ουρά της και το πρόσωπό της φωτίστηκε όπως ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο λαμπιόνια». «Αλλά όχι. Μιλώντας με τους ιδιοκτήτες της, μου είπαν ότι δεν ήρθαν για να την αναζητήσουν, αλλά ότι έψαχναν για άλλο σκυλί» προσθέτει με απογοήτευση η εργαζόμενη στο καταφύγιο και σχολιάζει ότι οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν να την εγκαταλείψουν επειδή η Ζουζού ήταν «απαρηγόρητη» και δεν σταματούσε να κλαίει αφότου πέθανε ο πατέρας της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ