Κατοικιδια

Δεν παντρεύτηκα το φίδι μου (εικόνες)

Ψεύδονται τα βρετανικά μίντια λέει ο Μαλαισιανός πυροσβέστης και γητευτής φιδιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331094-685675.jpg

Απογοητευμένος δηλώνει ένας πυροσβέστης από την Μαλαισία από τα ψέμα που αναπαράγουν τα ΜΜΕ στον κόσμο πως δήθεν παντρεύτηκε το φίδι κατοικίδιο του επειδή θεωρεί ότι η σύντροφός του που έφυγε από τη ζωή μετενσαρκώθηκε σε κόμπρα.

Ο Αμπού Ζαρίν Χουσίν από την Μαλαισία εκπαιδεύει πυροσβέστες στο κρατίδιο Παχάνγκ πώς να πιάνουν και να χειρίζονται φίδια. Στις αρχές του μήνα κάποιες βρετανικές ταμπλόιντ έγραψαν ότι παντρεύτηκε το κατοικίδιο του, ένα φίδι μήκους τριών μέτρων. «Στεναχωρήθηκα και απογοητεύτηκα», είπε ο Χουσίν στο BBC βλέποντας να αναπαράγεται μια ψευδής είδηση και να έχουν κατακλέψει τις φωτογραφίες του από τη σελίδα μου στο Facebook.   

«Δουλεύω συνέχεια με φίδια και εκπαιδεύω συναδέλφους πώς να τα αντιμετωπίζουν και να τα σώζουν». Ο Χουσίν είναι παντρεμένος και η σύζυγός του χαίρει άκρας υγείας και δεν την ενοχλούν αυτές οι ιστορίες γιατί ξέρει ότι είναι ψέματα. Η είδηση δημοσιεύτηκε πρώτα από την βρετανική Daily Mirror στις 10 Νοεμβρίου και τη σκυτάλη πήρε η Daily Mail μία ημέρα μετά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ