1821 Digital Gallery
Παιδιά παίζουν σε φουσκωτό κάστρο
ΤΕΥΧΟΣ 764

Η Roche Hellas στο πλευρό ασθενών και παιδιών

Νέα δωρεά της φαρμακευτικής εταιρείας σε Συλλόγους Ασθενών και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις
© pexels/ Lucas
Δωρεά από τη Roche Hellas σε οργανισμούς που στηρίζουν τα παιδιά.

Η πρωτοπόρος φαρμακευτική εταιρεία Roche Hellas, πιστή στις εταιρικές αρχές της, όπως η δέσμευση απέναντι στην κοινωνία, στέκεται δίπλα στον άνθρωπο με σεβασμό και ευαισθησία προς στις ανάγκες του και την αξιοπρέπειά του. 

Ειδικά τώρα στην περίοδο της πανδημίας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η Roche αναγνωρίζει πως ακόμα και οι πιο ασήμαντες πράξεις μπορεί να έχουν τεράστια σημασία. Με τη νόσο COVID-19 να κυριαρχεί στη ζωή μας και να αλλάζει τα πάντα στον κόσμο μας –όπως τον γνωρίζαμε–, μπορούμε ακόμα, με τις πράξεις και την υποστήριξή μας προς αλλήλους, να έρθουμε πιο κοντά και να προχωρήσουμε μπροστά. 

Η Roche Hellas με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφουγκράζεται τα μηνύματα των καιρών και εκτός από προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών, φροντίζει και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και στηρίζοντας ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που έχουν ανάγκη.

Δέσμευση απέναντι στην κοινωνία 

Σχετικα
Παζάρι Αγάπης και Προσφοράς για τον παιδικό καρκίνο
Παζάρι Αγάπης και Προσφοράς για τον παιδικό καρκίνο

Με αφορμή την ανακαίνιση των γραφείων της, η Roche Hellas πραγματοποίησε δωρεά επίπλων γραφείου σε Συλλόγους Ασθενών και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Ειδικότερα, η εταιρεία δώρισε ένα μεγάλο μέρος της προηγούμενης επίπλωσης, που περιλαμβάνει γραφεία, καθίσματα, τραπέζια συναντήσεων, ντουλάπες και μια σειρά από άλλα είδη, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα», στο Σύλλογο Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας», στην Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ) καθώς και στις ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Κιβωτός του Κόσμου».  
 
Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η ενίσχυση του έργου των συγκεκριμένων οργανισμών μέσω του καλύτερου εξοπλισμού των εγκαταστάσεών τους και η κατ’ επέκταση συμβολή στην εξοικονόμηση πόρων, στο πλαίσιο πάντα της σταθερής δέσμευσης της εταιρείας για τη στήριξη του κοινωνικού συνόλου αλλά και την αειφόρο ανάπτυξη. 

«Στη Roche Hellas υποστηρίζουμε συστηματικά και ενεργά το κοινωνικό σύνολο με πολλούς τρόπους, ενώ παράλληλα εχουμε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας και εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των συνεχιζόμενων προσπαθειών. Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη ενέργεια. Αντιθέτως αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ποιοι είμαστε ως Roche», ανέφερε σχετικά ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas.

Η Roche Hellas, εκτός από προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών, φροντίζει και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, στηρίζοντας ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που έχουν 

Η Roche Hellas 

Η Roche Hellas, για περισσότερα από 40 χρόνια, υπηρετεί τους Έλληνες ασθενείς, συνεισφέροντας παράλληλα στην κοινωνία, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Σήμερα, συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του συστήματος υγείας, αλλά και για τη στήριξη ασθενών και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Παράλληλα, σε συνεργασία με συλλόγους ασθενών, επιστημονικούς φορείς και εθελοντές, συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, σε θέματα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης ασθενειών.  

Με οδηγό τις εταιρικές αξίες, με πάθος, τόλμη και ακεραιότητα, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της κατάστασης που βιώνει όλος ο πλανήτης, όλοι οι άνθρωποι της Roche εργάζονται για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον εν μέσω αυτής της άνευ προηγουμένου παγκόσμιας πανδημίας  και να συνεισφέρουν στην κοινωνία.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5