Health & Fitness

Το 8ο Poikilo Rocky Mountain έρχεται την Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Poikilo Rocky Mountain

Poikilo Rocky Mountain 2021: Ο αγώνας στο Ποικίλο Όρος θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Απριλίου 2021.

Την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το 8ο Poikilo Rocky Mountain στο Ποικίλο Όρος, υπό τη διοργάνωση του Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας Πετρούπολης και της Περιφέρειας Αττικής. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί σταθερό σταθμό στο καλεντάρι κορυφαίων δρομέων.

To Poikilo Rocky Mountain καλεί για ακόμα μία χρονιά τους δρομείς στα μοναδικά μονοπάτια του Ποικίλου Όρους να δοκιμάσουν την αντοχή τους σε έναν αγώνα καταξιωμένο για τις διαδρομές και την ποιότητα του. Ο διοργανωτής σύλλογος «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» με δυναμική δράση στο δρομικό και ποδηλατικό κίνημα, πλούσια εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων και τεχνική κατάρτιση για το σχεδιασμό αθλητικών events ανακοίνωσε πως στη φετινή διοργάνωση έχει ισχυρό συμπαραστάτη την Περιφέρεια Αττικής. Μια υποστήριξη που δίνει ξεχωριστή δυναμική στη διοργάνωση και συμβάλλει στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ένας γνήσιος αγώνας trail με τρεις διαδρομές, 22,5km, 8km και 4km.Το αγκάλιασμα του αγώνα από την Περιφέρεια Αττικής δίνει τη δυνατότητα στο διοργανωτή σύλλογο να παρέχει για φέτος δωρεάν τη συμμετοχή των αθλητών στις δύο μικρές διαδρομές: το Poikilo UpDown 8km και το Poikilo Fun 4km.

Οι διοργανωτές αναλαμβάνουν την ευθύνη για την οργάνωση του event σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διασποράς και εξάπλωσης του covid-19. Ωστόσο, σε περίπτωση που η υγειονομική κατάσταση στη χώρα, δεν επιτρέψει τη διεξαγωγή του Poikilo Rocky Mountain στις 4 Απριλίου 2021, ο αγώνας θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα ανακοινώσει σύντομα την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών. Όσοι αθλητές/τριες κράτησαν ενεργή τη συμμετοχή τους μετά τις δύο προηγούμενες ακυρώσεις του αγώνα, θα λάβουν επιστροφή χρημάτων για τις δύο διαδρομές που φέτος θα είναι δωρεάν.

Πληροφορίες και εγγραφές στο www.pdsodysseas.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ