- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλεξανδρούπολη: Τι απαντά το νοσοκομείο για το γκρέμισμα τοίχων
Ασφυκτική η κατάσταση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης
Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Τα δημοσιεύματα περί γκρεμίσματος τοίχων για τη δημιουργία πτέρυγας ΜΕΘ και η ανακοίνωση - απάντηση του νοσοκομείου.
Μεγάλη πίεση δέχεται το πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 93 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 71 σε μονάδες Covid-19, οι 18 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι υπόλοιποι τέσσερις στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.
Ταυτόχρονα στο νοσοκομείο διακομίζονται καθημερινά βαριά περιστατικά από όλη την Περιφέρεια. Πληροφορίες ήθελαν την διοίκηση του νοσοκομείου να έλαβε την απόφαση να προχωρήσει στο γκρέμισμα τοίχων προκειμένου να δημιουργηθεί μία ακόμη πτέρυγα ΜΕΘ, οκτώ κλινών.
«Ελπίζω ο Θεός να μας λυπηθεί», λέει ο καθηγητής Θεοδόσης Μπιρμπίλης, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα inkomotini.news. «Τοίχοι πέφτουν για νέα ΜΕΘ 8 κλινών από το πουθενά, πίεση από παντού για ασθενείς με Covid-19, νέο ρεκόρ κρουσμάτων σε γειτονικές πόλεις, και καθημερινά, εγκεφαλικά επεισόδια από ραγέντα ανευρύσματα εγκεφάλου και καρκίνοι», προσθέτει.
Με ανακοίνωσή του το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ξεκαθαρίζει: «Ουδέποτε έλαβε χώρα περιστατικό γκρεμίσματος τοίχου στο Νοσοκομείο μας. Πριν ένα μήνα και προκειμένου να αναπτυχθούν 5 νέες κλίνες ΜΕΘ-COVID, τοποθετήθηκε γυψοσανίδα προκειμένου να διαχωρίσουμε έναν ενιαίο χώρο για λόγους ασφαλείας. Οι συγκεκριμένες κλίνες ΜΕΘ-COVID αναπτύχθηκαν και είναι πλήρως λειτουργικές.
Στο πλαίσιο ετοιμότητας και περαιτέρω σχεδιασμού για την ανάπτυξη επιπλέον 6 κλινών ΜΕΘ-COVID, δημιουργήθηκε ένα άνοιγμα επί της ήδη υπάρχουσας γυψοσανίδας, προκειμένου να επανενωθεί ο χώρος.
Όλες οι ενέργειες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, γίνονται με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευόμενων ασθενών μας»
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρευνα καταγράφει μείωση φαιάς ουσίας κατά την κύηση, που συνδέεται με ισχυρότερο δεσμό μητέρας-βρέφους
Ενημέρωση, εκπαίδευση και ψηφιακά εργαλεία για τη βελτίωση της προσήλωσης στη θεραπευτική αγωγή
Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την παχυσαρκία από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ
Οι επιπτώσεις στη σωματική αλλά και στην ψυχική υγεία
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας - 4 Μαρτίου
Δεν είναι μόνο ότι αλλάζει η γεύση και η υφή, αλλά και το ότι αναπτύσσονται μικρόβια
Ζοφερή πρόβλεψη διεθνούς έκθεσης - Ένα στα τρία παιδιά κινδυνεύει με χρόνια νοσήματα λόγω αυξημένου Δείκτη Μάζας Σώματος
Μία από αυτές έστειλε εκατοντάδες ανθρώπους στο νοσοκομείο
Πώς οι γυναίκες μπορούν να αναγνωρίσουν και να διαχειριστούν τις εσωτερικές τους αμφιβολίες;
Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου ΜακΜάστερ αποκαλύπτει ότι η συχνή χρήση μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκτονικό ιδεασμό
Η αγωνία πριν από κάθε επέμβαση, η απώλεια που δεν συνηθίζεται και η ευθύνη απέναντι στη ζωή
Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας - 4 Μαρτίου
Περισσότερες από 3.000 χημικές ουσίες βρίσκονται σε προϊόντα καθημερινής χρήσης
Τι λέει η επιστήμη για τα λάθη στο μεγάλωμα των παιδιών μας - και πώς να τα αποφύγουμε
Η σημασία μιας εθνικής στρατηγικής για την εγκεφαλική υγεία
Η μεγαλύτερη παγκόσμια μελέτη συνδέει τη διατροφή, το κάπνισμα και την παχυσαρκία με το 28% της επιβάρυνσης της νόσου
Τι δείχνουν οι μελέτες για την άσκηση, τη διατροφή, τον ύπνο και τις ανθρώπινες σχέσεις
Επιστημονικά τεκμηριωμένοι τρόποι για πιο ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο
Για το 2026, έχουν προγραμματιστεί περίπου 135 διοργανώσεις σε 43 χώρες
Διαπιστώθηκε ότι ακριβότερες επιλογές δεν είναι απαραίτητα πιο θρεπτικές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.