Δώδεκα νέες κλίνες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Νίκαιας
Τα έξοδα καλύπτουν οι Ευάγγελος Μαρινάκης, Αγγελική Φράγκου και ΙΟΝ Α.Ε.
Ανάπτυξη 12 νέων κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Νίκαιας, δωρεά του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, της κ. Αγγελικής Φράγκου και της ΙΟΝ Α.Ε., συνολικού ύψους άνω του 1,5 εκ. ευρώ.
Την κάλυψη όλων των εξόδων για την ανάπτυξη 12 νέων κλινών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, αναλαμβάνουν ο κύριος Ευάγγελος Μαρινάκης, η κυρία Αγγελική Φράγκου και η εταιρεία ΙΟΝ Α.Ε.
Η δωρεά, συνολικού ύψους άνω του 1.500.000 ευρώ, περιλαμβάνει την αγορά πλήρους εξοπλισμού των 12 κλινών ΜΕΘ (ειδικά κρεβάτια ΜΕΘ, σταθερούς αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, ειδικά μόνιτορς, αντλίες, απινιδωτές κτλ.), την κάλυψη των εξόδων για όλες τις οικοδομικές εργασίες και χωροταξικές μετατροπές που απαιτούνται, τα έξοδα για όλες τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, το κόστος του συνόλου του υγειονομικού και νοσηλευτικού εξοπλισμού που απαιτείται, καθώς και ο,τιδήποτε άλλο προκύψει στα πλαίσια της επέκτασης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαριστεί τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη, την κυρία Αγγελική Φράγκου και την ΙΟΝ Α.Ε., για τη σημαντική συμβολή τους στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις το 4% του πληθυσμού καταναλώνει τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα
Αντιμετώπιση της ρήξης πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου
Η δράση τους για την αντιμετώπιση δερματοπαθειών
Οι τελευταίες εξελίξεις και οι πιθανές εναλλακτικές λύσεις
Κλάμα, πονοκέφαλος, ρινορραγία και άλλες αχαρτογράφητες αντιδράσεις μετά την ερωτική επαφή
Οι πρόσθετοι κίνδυνοι που δημιουργούνται από το κρύο, τον πάγο και τον βαρύ εξοπλισμό
Πότε σταματάς να «παίζεις» τη γυναίκα και αρχίζεις να τη νιώθεις;
Ο Γιώργος Κοντιζάς, γαστρεντερολόγος με ειδίκευση στη διατροφή, εξηγεί τι μπορεί να κάνει το σώμα όταν σταματήσουμε να το σαμποτάρουμε
Τι πραγματικά κάνει στα χείλη μας το gloss που μας δίνει την αίσθηση ότι μόλις τα ακούμπησε «κόκκινη πιπεριά»
Ασφαλής και αποτελεσματική επέμβαση που απαιτεί άριστη γνώση της ανατομίας του ματιού
Νέα έρευνα του ΙΤΕ και του Πανεπιστημίου Κρήτης
Πως το αναγνωρίζουμε, ώστε να σταθούμε δίπλα σε κάποιον που πονά
Η παχυσαρκία, το αλκόολ, η άσκηση, το στρες και η διατροφή μας
Η συνολική θνησιμότητα συνεχίζει να μειώνεται έως και το 2023
Καινοτομία και πολιτικές ψυχικής υγείας στην πράξη
Ο αιματολογικός έλεγχος μετρά την ανοσολογική απόκριση ενός ατόμου στη φλαγκελίνη
Η αγορά της «longevity» αναμένεται να αυξηθεί παγκοσμίως σε σχεδόν 1,9 τρισεκατομμύρια έως το 2034
Η απώλεια βάρους είναι ίσως ο πιο επίμονος μύθος
Οι προσωπικές μας σκέψεις επιδεινώνουν το στρες, οι αυξημένες προσδοκίες δημιουργούν ενοχές
Πώς εκθέτουν το σώμα σας σε ενδοκρινικούς διαταράκτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.