Το ΙΑΣΩ εγκαινίασε το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα
Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν στην «καρδιά» της μεγαλύτερης Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στην Ευρώπη
Το νέο κέντρο μαστού διαθέτει δύο υπερσύγχρονους μαστογράφους, καθώς και τον πιο εξελιγμένο μαγνητικό τομογράφο 3 TESLA
«Η φροντίδα της γυναίκας είναι στο DNA μας», τόνισε ο Dr. Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ, στα εγκαίνια του κέντρου, συμπληρώνοντας ότι «κύριο μέλημά μας είναι κάθε γυναίκα που επισκέπτεται το ΙΑΣΩ να απολαμβάνει κορυφαίες υπηρεσίες υγείας σε ένα περιβάλλον που της προσφέρει απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια».
Το ΙΑΣΩ επενδύει και καινοτομεί με τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία των ασθενών, παρέχοντας ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν την πρόληψη και αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού αλλά και αποκατάστασή του όποτε αυτό απαιτείται.
Με γνώμονα την καλύτερη φροντίδα της γυναίκας, το ΙΑΣΩ δημιούργησε το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα. Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες στεγάζουν την Α' και τη Β΄ Κλινική Μαστού, δημιουργήθηκαν στην «καρδιά» της μεγαλύτερης Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στην Ευρώπη για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία σε κάθε γυναίκα.
Το νέο κέντρο μαστού διαθέτει δύο υπερσύγχρονους μαστογράφους, καθώς και τον πιο εξελιγμένο μαγνητικό τομογράφο 3 TESLA που πρόσφατα εγκαταστάθηκε. Επίσης είναι η μόνη κλινική που διαθέτει τέσσερις γραμμικούς επιταχυντές.
Επιπλέον, διαθέτει μονάδα επιμέτρησης γυναικών μεγάλου κινδύνου για καρκίνο μαστού, μονάδα ψυχολογικής υποστήριξης με ειδική ψυχο-ογκολόγο, τμήμα στατιστικών αναλύσεων και εσωτερικό ογκολογικό συμβούλιο.
Στο Κέντρο Μαστού αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά ειδικές ομάδες ασθενών όπως:
▶ Οι γυναίκες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού κάτω των 35 ετών.
▶ Οι γυναίκες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού κατά τη διάρκεια της κυήσεως.
▶ Οι άτοκες νεαρές ασθενείς όπου δίνεται η δυνατότητα διατήρησης της γονιμότητας με στόχο να μπορούν να τεκνοποιήσουν μετά τη θεραπεία τους και κατά τον χρόνο που θα το επιτρέπει η γενική τους κατάσταση.
▶ Ασθενείς που ολοκλήρωσαν τη θεραπεία τους και κρίθηκε ότι μπορούν να τεκνοποιήσουν. Οι ασθενείς αυτές παρακολουθούνται σε συνεργασία με το τμήμα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (Την τελευταία τριετία έχουν γεννηθεί περίπου 50 παιδιά η μητέρα των οποίων νόσησε από καρκίνο μαστού.)
Και βέβαια, δεν θα μπορούσε το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα να μην πρωτοπορήσει για ακόμα μια φορά. Στο πλαίσιο, του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Δίπλα σας», το ΙΑΣΩ προχωρά, μετά από το απαραίτητο screening, σε παροχή απολύτως δωρεάν διαγνωστικής και χειρουργικής θεραπείας σε 18 γυναίκες ετησίως. Απόλυτοι υποστηρικτές αυτής της πρωτοβουλίας πάντα οι γιατροί καθώς και όλο το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις το 4% του πληθυσμού καταναλώνει τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα
Αντιμετώπιση της ρήξης πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου
Η δράση τους για την αντιμετώπιση δερματοπαθειών
Οι τελευταίες εξελίξεις και οι πιθανές εναλλακτικές λύσεις
Κλάμα, πονοκέφαλος, ρινορραγία και άλλες αχαρτογράφητες αντιδράσεις μετά την ερωτική επαφή
Οι πρόσθετοι κίνδυνοι που δημιουργούνται από το κρύο, τον πάγο και τον βαρύ εξοπλισμό
Πότε σταματάς να «παίζεις» τη γυναίκα και αρχίζεις να τη νιώθεις;
Ο Γιώργος Κοντιζάς, γαστρεντερολόγος με ειδίκευση στη διατροφή, εξηγεί τι μπορεί να κάνει το σώμα όταν σταματήσουμε να το σαμποτάρουμε
Τι πραγματικά κάνει στα χείλη μας το gloss που μας δίνει την αίσθηση ότι μόλις τα ακούμπησε «κόκκινη πιπεριά»
Ασφαλής και αποτελεσματική επέμβαση που απαιτεί άριστη γνώση της ανατομίας του ματιού
Νέα έρευνα του ΙΤΕ και του Πανεπιστημίου Κρήτης
Πως το αναγνωρίζουμε, ώστε να σταθούμε δίπλα σε κάποιον που πονά
Η παχυσαρκία, το αλκόολ, η άσκηση, το στρες και η διατροφή μας
Η συνολική θνησιμότητα συνεχίζει να μειώνεται έως και το 2023
Καινοτομία και πολιτικές ψυχικής υγείας στην πράξη
Ο αιματολογικός έλεγχος μετρά την ανοσολογική απόκριση ενός ατόμου στη φλαγκελίνη
Η αγορά της «longevity» αναμένεται να αυξηθεί παγκοσμίως σε σχεδόν 1,9 τρισεκατομμύρια έως το 2034
Η απώλεια βάρους είναι ίσως ο πιο επίμονος μύθος
Οι προσωπικές μας σκέψεις επιδεινώνουν το στρες, οι αυξημένες προσδοκίες δημιουργούν ενοχές
Πώς εκθέτουν το σώμα σας σε ενδοκρινικούς διαταράκτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.