Health & Fitness

Ο 9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος «τρέχει» και στην κοινωνική προσφορά

Την Κυριακή 22 Απριλίου στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Άλμα»

Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη υποστήριξης όσων έχουν ανάγκη, ο Ποσειδώνιος εντάσει επί σειρά ετών στο πρόγραμμά του και τον Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς για τους σκοπούς του Πανελλήνιου Σύλλογου Προσαρμοσμένων Δραστηριότητων «Άλμα» που αγκαλιάζει άτομα με αναπηρίες (αυτισμό και νοητική στέρηση).

Έτσι, όλοι, δρομείς και μη, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα προκειμένου τρέχοντας ή περπατώντας 1.000 ή 2.000 μέτρα μέσα στην Μαρίνα του Φλοίσβου, να στηρίξουν έμπρακτα το «Άλμα». Με αυτόν τον τρόπο, την Κυριακή 22 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να στηθούν στην γραμμή εκκίνησης του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Παλαιού Φαλήρου και βήμα βήμα να κάνουν καλό.

Λόγω του κοινωνικού χαρακτήρα της εν λόγω διαδρομής, απ’ την οργανωτική επιτροπή του Ποσειδωνίου δεν έχει μπει συγκεκριμένο οικονομικό αντίτιμο για την εγγραφή αλλά το ύψος της συνεισφοράς επαφίεται στην δυνατότητα του κάθε προσώπου. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται οι ενδιαφερόμενοι να καταβάλουν ποσά από €5 και πάνω.

Η διαδικασία εγγραφής στον συγκεκριμένο αγώνα είναι πολύ εύκολη. Μέσα από τη σελίδα του Ποσειδωνίου www.poseidon-athenshalfmarathon.com/el/registration, οι δρομείς επιλέγοντας την κατηγορία του αγώνα κοινωνικής προσφοράς, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα. Προκειμένου να ολοκληρώσουν την διαδικασία, θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό της αρεσκείας τους απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του «Άλματος» στην Τράπεζα Πειραιώς (IBAN 57 01 72 061 000 50 61 044 70 39 79). Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές, αποδίδονται κατευθείαν στον σύλλογο και χρησιμοποιούνται για την συνέχιση των προγραμμάτων που αναπτύσσει.