Wine & Spirits

Norte Wine Bar Restaurant για τους λάτρεις του κρασιού

Mοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και απολαύσεις στο κέντρο της Κηφισιάς

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Norte Wine Bar

Norte Wine Bar Restaurant: Η νέα άφιξη στην Κηφισιά που σε μυεί στη μαγεία του καλού κρασιού και στη συνοδεία νόστιμων πιάτων.

Ξέρεις πώς είναι να κλείνεις την ημέρα σου με ένα ποτήρι αρωματικό κρασί και καλή παρέα, ξέρεις πώς αλλάζουν οι συζητήσεις όταν οι φίλοι μοιράζονται ένα μπουκάλι καλό κρασί, ξέρεις πώς το κρασί είναι μια απόλαυση που σου αξίζει και εμείς ξέρουμε το ιδανικό μέρος για σένα.

Για τους λάτρεις του κρασιού, του εκλεκτού φαγητού και όσους αναζητούν έναν χώρο συνάντησης φίλων για ευφάνταστες συζητήσεις, το Norte είναι ο ιδανικός προορισμός. Διαθέτει μια εκτεταμένη συλλογή από κρασιά και επιλεγμένα φαγητά, τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει σε έναν χώρο που εκπέμπει αίσθηση άνεσης. Αλλά και για όσους αναζητούν ένα μέρος για After Office Party, η αυλή του Norte είναι έτοιμη να φιλοξενήσει κάθε συζήτηση σε ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό σκηνικό.

Norte Wine Bar
Norte Wine Bar

Η ομάδα του Norte είχε στόχο να δημιουργήσει έναν εξαιρετικά φινετσάτο χώρο, αφιερωμένο στη μαγεία του καλού κρασιού και στη συνοδεία νόστιμων πιάτων που αναδεικνύουν τη γεύση του. Αυτή ήταν η αρχή τους και βρήκε τη «στέγη» της στη διεύθυνση Κυριαζή 9, στο πιο κεντρικό σημείο της Κηφισιάς. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και απολαύσεις σε όσους τις αναζητούν.

Το μενού αντικατοπτρίζει την πολυμορφία των μεσογειακών γεύσεων, συνδυάζοντας την αυθεντική, rustic κουζίνα με στοιχεία της σύγχρονης γαστρονομίας. Η τέχνη εκφράζεται μέσα από κάθε πιάτο του chef Θανάση Ζαφειρόπουλου που επιμελείται με μεράκι και τέχνη τη δημιουργία γεύσεων που εναρμονίζονται άψογα με την ποικιλία των κρασιών τους.

Norte Wine Bar
Norte Wine Bar

Πέρα από την εξαιρετική ποικιλία και την υψηλή ποιότητα των κρασιών, σημασία στο Norte έχει η εξυπηρέτηση των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το προσωπικό να είναι πάντα διαθέσιμο να βοηθήσει και να κατατοπίσει.

Φυσικά, η εκλεκτή λίστα κρασιών αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή, καλύπτοντας μια ευρεία ποικιλία ελληνικών και διεθνών αμπελώνων. Με περισσότερες από 250 διαφορετικές ετικέτες, είτε σε μπουκάλι είτε σε ποτήρι, είναι σίγουρο ότι κάθε γευστική προτίμηση θα βρει ικανοποίηση. 

Norte Wine Bar
Norte Wine Bar

Ο κατάλογος ανανεώνεται συχνά και το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα εκεί για να μας βοηθήσει να επιλέξουμε το κρασί που ταιριάζει απόλυτα στις γαστρονομικές μας προτιμήσεις.

https://www.norte.gr/, FB: Norte Wine Restaurant, IG: norte.kifisia

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ