Wine & Spirits

Φέτος το καλοκαίρι επιλέγουμε Don Julio Paloma

H Νο1 premium tequila στο Μεξικό ταξιδεύει στα πιο cool στέκια

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φέτος το καλοκαίρι δημιουργούμε εμπειρίες με την Don Julio

Don Julio Paloma: Η καλοκαιρινή περιοδία του ποτού σε bar και εστιατόρια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

H ιστορία αυτής της μοναδικής tequila είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον ιδρυτή της, τον Don Julio Gonzalez και με αυτό που όριζε τη ζωή του: το πάθος για ό,τι έκανε. 

Αυτό το πάθος ενέπνευσε τη δημιουργία της πρώτης εκλεκτής tequila, της Don Julio. Διαμένοντας στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργάζονταν με πάθος για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία, αναβιώνοντας το πάθος ενός ανθρώπου που έφερε την επανάσταση στην tequila για πάντα. 

H tequila Don Julio είναι η επιλογή για όσους τους οδηγεί το πάθος, η αφοσίωση και η αληθινή αγάπη σε όλους τους δρόμους τους. Το spirit που συνοδεύει τις γαστρονομικές στιγμές, αλλά και εκείνες της διασκέδασης σε πιο upbeat ρυθμούς. 

Αυτό το καλοκαίρι, απολαύστε την Paloma, ένα μοναδικό cocktail με μια εκλεκτή premium tequila, την Don Julio και ακολουθήστε τα μεξικάνικα μονοπάτια του Don Julio Gonzalez. 

Το Don Julio Paloma Roadshow επισκέπτεται εκλεκτά bars & high energy restaurants της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έως 11/7. 
Αναζητήστε την παραδοσιακή Don Julio Paloma ή τις πιο δροσερές παραλλαγές της, απολαύστε DJ sets, live bands, Tulum makeup, arts & crafts και πολλές ακόμα εκπλήξεις. 

Πρόγραμμα:

12/6 LOCO, 14/6 DRAXMI, 16/6 ISTIOPLOIKOS, 18/6 BAR IN FRONT OF THE BAR, 22/6 HIBOU
 (SKG), 24/6 LES ZAZOUS (SKG), 28/6 WHOPE (SKG), 30/6 FORGET ABOUT IT, 2/7 DOT, 5/7 UPUPA EPOPS, 7/7 THEORY, 9/7 BALTHAZAR, 11/7 SALVADOR 

eneap

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ