Wine & Spirits

Mojito Box: Ό,τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις Mojito βρίσκεται εδώ!

Ένα μαγικό κουτί που θα σε βοηθήσει να γίνεις ο αγαπημένος bartender της παρέας

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mojito Box: Ό,τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις Mojito βρίσκεται εδώ!

Το Mojito Box δημιουργήθηκε από την εταιρεία Sky Spirits σε συνεργασία με το PERRIER® για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου cocktail όπου κι αν βρίσκεσαι

Η φράση «Αχ και να είχαμε τώρα ένα mojito» κατά κανόνα ξεστομίζεται στα πιο άκυρα σημεία ή και περιστάσεις. Στην κρυφή, ερημική παραλία για παράδειγμα ή σε άλλο αντίστοιχο μέρος στη μέση του πουθενά ή και στο μπαλκόνι όταν το ρολόι δείχνει 02.00 το ξημέρωμα και όχι υλικά για mojito δεν υπάρχουν αλλά ούτε καν πάγος στην κατάψυξη.  Κι όμως αυτές τις στιγμές, που δεν μπορείς να το έχεις είναι που θέλεις όσο τίποτα το δροσερό cocktail. Για όλες αυτές τις στιγμές, λοιπόν, που δεν έχουμε προνοήσει και που η ξαφνική λαχτάρα για cocktail μας ξεπερνά, μόλις (τυμπανοκρουσίες!) βρέθηκε η λύση…

Το Mojito Box εφευρέθηκε για να απολαμβάνεις μόνος ή μαζί με την παρέα το αγαπημένο σου cocktail όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, όπου κι αν βρίσκεσαι: στο σπίτι, στην παραλία, στον δρόμο, στον λόφο του Λυκαβηττού, παντού! Η ιδέα ανήκει στη Sky Spirits που σε συνεργασία με το PERRIER® δημιούργησαν αυτό το μαγικό κουτί, γεμάτο με όλα τα απαραίτητα συστατικά για να γίνεις ο αγαπημένος bartender της παρέας!

Ανοίγοντας το Mojito box θα αντικρίσεις ένα γραπτό συνταγολόγιο, μία μεζούρα για να βάλεις ακριβώς τις σωστές αναλογίες, ένα muddler και όλα τα υλικά για να φτιάξεις το τέλειο Mojito: Ρούμι Flor de Cana, Σιρόπι Mojito Mint της εταιρείας Monin και φυσικά το αγαπημένο PERRIER® που θα απογειώσει το cocktail σου με τις απαραίτητες φυσαλίδες! Να πούμε εδώ, ότι ήδη από τη δημιουργία του το μακρινό 1863 το φυσικό μεταλλικό νερό PERRIER® φημίζεται για τις εκρηκτικές φυσαλίδες του. Αυτός είναι και ο λόγος που οι κορυφαίοι bartenders στον κόσμο το προτιμούν για τη δημιουργιά των signature cocktails τους.

Τώρα, σε περίπτωση που έχεις απορίες σχετικά με την προετοιμασία του cocktail, αρκεί μόνο να δεις το παρακάτω βίντεο με όλη τη διαδικασία και αναλυτικές οδηγίες  βήμα-βήμα:

Mojito

Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραγγείλεις το δικό σου Mojito Box πατώντας εδώ και να απολαύσεις ένα Mojito από τα χεράκια σου! Open, Pour & Enjoy!

Απολαύστε υπεύθυνα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ