- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το εστιατόριο Zinglee στο Κολωνάκι διοργανώνει μια wine pairing βραδιά με τα κρασιά του Κτήματος Τσέλεπου
Κομψό και νόστιμο, το Zinglee άνοιξε στο Κολωνάκι και σύντομα έγινε ένας από τους αγαπημένους all day προορισμούς των Αθηναίων. Σε περιμένει από το πρωί με καφέ και brunch, ενώ μένει μέχρι αργά το βράδυ για εντυπωσιακά πιάτα ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, αλλά και δροσερά cocktails.Συχνά διοργανώνει διάφορα events με μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως το Wine Pairing με παρουσίαση οίνων από το Κτήμα Τσέλεπου, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.
Το Κτήμα Τσέλεπου βρίσκεται στη Μαντινεία Αρκαδίας και το οινοποιείο του περιβάλλεται από 300 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα. Με μια παραγωγή που αγγίζει τις 350.000 φιάλες τον χρόνο είναι επίσης από τους πιο δημοφιλείς παραγωγούς ελληνικού κρασιού. Εκτός από τη Μαντίνεια διαθέτει επίσης αμπελώνες και στη Νεμέα. Στις 19 Φεβρουαρίου στις 20.30 η οινολόγος του κτήματος Αγγελική Τουτούζη θα παρουσιάσει στο Zinglee τα ωραία κρασιά του. Θα ακολουθήσει wine pairing με ένα μενού 5 πιάτων, ιδανικό για να αναδείξει την ποιότητα των κρασιών. Η τιμή του μενού είναι στα €35/ άτομο και παρακάτω μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά:
Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι, 210 3608591
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.