- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μάθε τα μυστικά της τεκίλας με δωρεάν σεμινάριο γευσιγνωσίας
Το Dos Hermanos διοργανώνει το απόλυτο Tequila Experience Workshop
Μπες στο διαγωνισμό και κέρδισε προσκλήσεις για το Tequila Experience Workshop που διοργανώνει το Dos Hermanos
Το ποτό που έχει γίνει μάρτυρας στις καλύτερες βραδιές σου, πιθανότατα ξέρει τα πάντα για εσένα. Εσύ όμως πόσα ξέρεις για αυτό; Ξέρεις πού και πώς παράγεται; Ή πως μπορεί να απογειώσει σχεδόν κάθε cocktail; Αν θες να μάθεις περισσότερα δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα στην Κηφισιά… στην αθηναϊκή γειτονιά όπου χτυπάει η καρδιά του Μεξικού.
Το Dos Hermanos, το πρώτο αυθεντικά μεξικάνικο εστιατόριο της Αθήνας διοργανώνει την Τετάρτη 18 Ιουλίου σε συνεργασία με την Premium Tequila Don Julio ένα μοναδικό Tequila Experience Workshop για να σου μάθει τα πάντα γύρω από το αγαπημένο ποτό του πλανήτη. Είκοσι τυχεροί θα βουτήξουν στον κόσμο της tequila με καθοδηγητή τον Reserve Brands Ambassador της Diageo Hellas Γιώτη Αγγελίδη, ο οποίος και θα μοιραστεί τις γνώσεις του και την εμπειρία του από τον κόσμο της tequila. Οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν για την καλλιέργεια της αγαύης (το βασικό συστατικό της tequila), θα συμμετέχουν σε γευσιγνωσία για να καταλάβουν ακριβώς το αρωματικό και γευστικό προφίλ του αποστάγματος και θα πληροφορηθούν όλα τα μυστικά για να φτιάξουν μόνοι τους υπέροχα καλοκαιρινά cocktails με βάση την tequila. Εννοείται πως στο τραπέζι δεν θα υπάρχει μόνο tequila, αλλά και λαχταριστές μεξικάνικες γεύσεις από τον Peter Maragos, τον chef patron του Dos Hermanos! Στο τέλος θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου γευσιγνωσίας, αλλά και συλλεκτικά δώρα από την tequila Don Julio.
Αν θες να ζήσεις αυτή τη μοναδική βραδιά, δεν έχεις παρά να συμμετέχεις στο διαγωνισμό 2nd Tequila Experience Workshop πατώντας εδώ για να κερδίσεις μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις!
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr, @doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.