- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αυτή την Κυριακή βάλε τα ροζέ και πήγαινε στο Hilton
«Drink Pink», έκθεση με όλα τα ροζέ κρασιά που θα πιεις φέτος το καλοκαίρι
Μεταξύ του κόκκινου και του λευκού, όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στον χαρακτήρα, το ροζέ κρασί ήταν για πολλά χρόνια η πιο παραμελημένη κατηγορία οίνων στην Ελλάδα. Στις μέρες μας όμως έχουν προχωρήσει πολύ, η ποιότητά τους είναι εξαιρετική, αποτελούν παγκόσμια τάση, και, ναι, τα «pink wines» ταιριάζουν τόσο μα τόσο πολύ με το καλοκαίρι και την ελληνική κουζίνα.
Μεθαύριο Κυριακή 12 Ιουνίου (12:00 – 20:00) ένας ολόκληρος οινικός κόσμος, με 104 από τα καλύτερα ροζέ κρασιά της αγοράς (ελληνικά και ξένα), περιμένει τους φίλους του κρασιού στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών. Η εκδήλωση Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza οργανώνεται από το Οινόραμα με στόχο να βοηθήσει τους καταναλωτές να επιλέξουν τα ροζέ της προτίμησής τους για φέτος το καλοκαίρι. Φρέσκα και δροσιστικά, με ελκυστικό χρώμα και γεύση που ταιριάζει απόλυτα με όλα, σχεδόν, τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, τα ροζέ αποτελούν το κρυφό όπλο του ελληνικού αμπελώνα.
Στο Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza τα κρασιά βρίσκονται εκτεθειμένα με όμορφο τρόπο μέσα στην αίθουσα και ο επισκέπτης σερβίρεται μόνος του όσα και όποια κρασιά θέλει να δοκιμάσει, ο δε κατάλογος της έκθεσης είναι ουσιαστικά ένας πληρέστατος οδηγός των ροζέ οίνων της Ελλάδας οι οποίοι, μάλιστα, είναι χωρισμένοι σε 5 μεγάλες γευστικές κατηγορίες για να διευκολυνθούν οι οινόφιλοι όταν θα θελήσουν να τους ταιριάξουν με φαγητό. Είσοδος 8€.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.