Σπάσαμε αυγά και ιδού...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Ένα απαραίτητο στοιχείο της κουζίνας που ξεπερνά τα πολιτισμικά σύνορα και τις μαγειρικές παραδόσεις
Πώς να επιλέξετε και πώς να συντηρήσετε σωστά τα αυγά με τα tips του Στέλιου Παρλιάρου
Το αφρώδες γλύκισμα από ζάχαρη και ασπράδι αυγού
Σύμφωνα με μια μυθολογική θεωρία, η Νύχτα και ο Αιθέρας γέννησαν ένα ασημένιο αυγό
Λεπτεπίλεπτο και άψογο στην τελειότητα της φόρμας του, συγκαταλέγεται σ’ εκείνες τις τροφές που φέρνουμε στο νου μας με νοσταλγία, όχι μόνο γευστικά αλλά και συναισθηματικά
Ζεστός καφές, κρύα πιάτα αλλά και ζεστή πίτσα με κρύα κοκτέιλ
Για τούρτες και πάστες, φημισμένα σιροπιαστά, κουλουράκια και βουτήματα – η ζωή είναι γεμάτη γλυκές συγκυρίες για να κάνεις μια βόλτα από εκεί
Φημίζεται όμως για τους specialty μονοποικιλιακούς καφέδες που φέρνει απ’ όλο τον κόσμο