12 νόστιμα στέκια σε Βριλήσσια και Μελίσσια

Piku Piku: Μια μικρή patisserie με ονειρεμένες τούρτες και χειροποίητα γλυκά

3d τούρτες με βάση το λαχταριστό χειροποίητο κέικ και τη πεντανόστιμη βουτυρόκρεμά τους

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Piku Piku Petite Patisserie: Για λαχταριστά γλυκά στο κέντρο των Μελισσίων

Το Piku Piku Petite Patisserie είναι ένας ολόγλυκος προορισμός που τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχει αγαπηθεί για τις πιο λαχταριστές και διασκεδαστικές τούρτες που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Με μεράκι και έμφαση στις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, στο Piku Piku σε περιμένουν για να δημιουργήσουν για σένα 3d τούρτες με βάση το λαχταριστό χειροποίητο κέικ και τη πεντανόστιμη βουτυρόκρεμά τους – ένα από τα πιο δυνατά τους στοιχεία.

Το Piku Piku είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που απαρτίζεται από γυναίκες που η ιστορία τους στη ζαχαροπλαστική μας πηγαίνει τρεις γενιές πίσω.

Ένας φανταστικά ζεστός και φιλόξενος χώρος στο κέντρο των Μελισσίων που σε παροτρύνει να διαβάσεις το βιβλίο σου και να απολαύσεις το γλυκό σου, επιλέγοντας έναν απίστευτα αρωματικό καφέ ή μια από τις 30 ποικιλίες τσαγιού για να το συνοδεύσεις.

Πέρα όμως από τις τούρτες έχουν κλέψει καρδιές και τα πρωτότυπα μπισκότα με τα αστεία μηνύματά τους, όπως το περίφημο «Σούζη τρως» και το «Ας νυστάξω πριν πεινάσω»! Και βέβαια όταν επισκεφτείς το Piku Piku δεν θα παραλείψεις να πάρεις τα πιο εθιστικά τρουφάκια που έχεις φάει ή μερικά από τα πιο φανταστικά cupcakes που δοκίμασες ποτέ, τα οποία θα βρείς σε 6 φανταστικές επιλογές: nutella, oreo, bueno, φυστικοβούτυρο, carrot cake, red velvet. Εάν βρίσκεσαι στις γύρω περιοχές, τσέκαρε e-food και wolt για να παραγγείλεις ή επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά για να ζητήσεις την τούρτα των ονείρων σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου