12 νόστιμα στέκια σε Βριλήσσια και Μελίσσια

Ζαχαροπλαστείο Montee: Η πολυαναμενόμενη άφιξη στη Νέα Πεντέλη

Με επιρροές από την υψηλή γαλλική ζαχαροπλαστική, τα πάντα θα είναι χειροποίητα και φρέσκα καθημερινά

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ζαχαροπλαστείο Montee: Για λαχταριστά γλυκά στη Νέα Πεντέλη

Τον χάρτη της αθηναϊκής ζαχαροπλαστικής φιλοδοξεί να αλλάξει το πρώτο ζαχαροπλαστείο Montee στην Αθήνα, το οποίο αναμένεται να ανοίξει στο τέλος του μήνα στη Νέα Πεντέλη. Πρόκειται για τη συνέχεια του ζαχαροπλαστείου Montee στον Αλίαρτο Βοιωτίας, που αν και λειτουργεί μόλις λίγο παραπάνω από ένα χρόνο, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις! 

Η φιλοσοφία και στο κατάστημα της Νέας Πεντέλης θα εστιάζει στις άριστες, προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και με χρήση στις παρασκευές μόνο ζωικών και όχι φυτικών λιπαρών. Με επιρροές από την υψηλή γαλλική ζαχαροπλαστική, τα πάντα θα είναι χειροποίητα και φρέσκα καθημερινά, από τα διαφόρων τύπων μπισκότα μέχρι το κλασικό γαλλικό μιλφέιγ, το υπέροχο προφιτερόλ, το αυθεντικό ιταλικό gelato με φρέσκο γάλα σε πολλές γευστικές επιλογές, αλλά και τα λαχταριστά τσουρέκια!

Όλα αυτά σε έναν ατμοσφαιρικό, minimal χώρο, όπου κυριαρχεί το μάρμαρο και ο ιδιαίτερος φωτισμός, συνδυάζοντας την απλότητα με την κομψότητα.

Πίσω από αυτό το εγχείρημα τρεις άνθρωποι, όλοι τους απόλυτα επιτυχημένοι σε αυτό που κάνουν. Οι ταλαντούχοι pastry chef Λάμπρος Ζαρκαδούλας και Γιώργος Γιακουμάκης, με μεγάλη εμπειρία σε εμβληματικά αθηναϊκά ζαχαροπλαστεία, αλλά και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Γιακουμάκης. Οι τρεις τους υπόσχονται να ανεβάσουν τον πήχη της ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα κι εμείς αναμένουμε με τεράστια προσμονή το πολυαναμενόμενο opening.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου