6 προτάσεις για να μη σου λείψει τίποτα στη Σαρακοστή

Αρτοζαχαροπλαστεία Σταμάτη Αλετρά: Γεύσεις και μυρωδιές που αγαπάμε

Νηστίσιμα σφολιατοειδή και γλυκά για τη Σαρακοστή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρτοζαχαροπλαστεία Σταμάτη Αλετρά: Γεύσεις και μυρωδιές που αγαπάμε
Αρτοζαχαροπλαστεία Σταμάτη Αλετρά: Γεύσεις και μυρωδιές που αγαπάμε
dsc_9391__1_
Αρτοζαχαροπλαστεία Σταμάτη Αλετρά: Γεύσεις και μυρωδιές που αγαπάμε

Αρτοζαχαροπλαστεία Σταμάτη Αλετρά, χειροποίητες γεύσεις από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες

Οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τον αρτοποιό Σταμάτη Αλετρά και πολύ γρήγορα έγινε ιδιαίτερα αγαπητή. Eυτυχώς, δε, που λειτουργεί σε αρκετά σημεία, ώστε να απολαμβάνουν τις νοστιμιές του όλο και περισσότεροι από εμάς. Εδώ η αγάπη και το μεράκι φαίνονται σε καθετί: από το φιλόξενο καλωσόρισμα, τους περιποιημένους χώρους, φυσικά και τις γεύσεις που είναι όλες χειροποίητες και φτιαγμένες πάντα από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες.

Μια και αυτή την περίοδο, λόγω Σαρακοστής, την τιμητική τους έχουν τα νηστίσιμα, τα Αρτοζαχαροπλαστεία Σταμάτη Αλετρά φρόντισαν να ετοιμάσουν και να μας προσφέρουν τα καλύτερα. Θα βρείτε φοβερά γλυκά, ατομικά και του κιλού, που φτιάχνονται με υλικά όπως ελαιόλαδο, μαύρη σοκολάτα, ξηρούς, καρπούς, μέλι και άλλα. Φανταστικές φωλιές σιροπιαστές με φουντούκι ή με καρύδι, πεντανόστιμα σάμαλι, σαραγλάκια με μαύρη σοκολάτα, μια αξέχαστη πάστα black forest με φυτική κρέμα, νηστίσιμο τσουρέκι, μπακλαβάς και κανταΐφι, είναι κάποιες μόνο από τις γλυκές προτάσεις! Δεν λείπουν βεβαίως και τα νηστίσιμα σφολιατοειδή, όπως πατατόπιτες και μανιταρόπιτες, το ελιόψωμο, τα χορταστικά σάντουιτς με λαχανικά.

Και φυσικά, μαζί με τα νηστίσιμα, θα απολαύσετε και όλα αυτά για τα οποία αγαπάμε τα Αρτοζαχαροπλαστεία Σταμάτη Αλετρά: καλοφτιαγμένο και ποιοτικό καφέ, αλλά και ψωμάκι αληθινό, ολόφρεσκο καθημερινά, σε μια μεγάλη ποικιλία, όπως σταρένιο, ολικής, με βαρύ προζύμι, χωριάτικο και άλλα πολλά. Σημειώστε ακόμη τις αξεπέραστες τούρτες, το χειροποίητο παγωτό με φρέσκο γάλα σε διάφορες γεύσεις, τα λαχταριστά κέικ, τα κουλουράκια, το παραδοσιακό τσουρέκι με άρωμα μαστίχας και αναζητήστε το πιο κοντινό σας κατάστημα!