26 νόστιμα στέκια στο κέντρο της πόλης

Wanna Flirt: To all day στέκι στου Ψυρρή κλείνει τα δύο του χρόνια και παρτάρει φλερτάροντας

Ετοιμάσου για μια μοναδική εμπειρία με πολλές εκπλήξεις

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την Κυριακή στις 25 Φεβρουαρίου ένα all day party σε περιμένει στου Ψυρρή. Το αγαπημένο στέκι της πόλης για καφέ, brunch, cocktails και φλερτ κλείνει τα δύο, και όπως και στα πρώτα του γενέθλια έτσι και τώρα έχει βάλει σκοπό να μας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία με πολλές εκπλήξεις. Για να σε δελεάσουμε, θα σου πούμε ότι θα έχει πολλή μουσική με δύο DJ sets –το μεσημέρι στα decks o Ramezz που θα δώσει τη σκυτάλη για τη βραδινή φιέστα στη SeLLa από το Jackie 'O Beach Mykonos–, πολλές κλασικές και νέες γεύσεις, πολλά μπαλόνια και βεγγαλικά!

Επειδή όμως νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, μάθε ότι στο μενού θα φλερτάρεις με νέες γεύσεις που οπωσδήποτε θα δοκιμάσεις. Αρχικά το Sado Omelette, με smokey σος και ομελέτα, γκούντα και χειροποίητη coleslaw θα γίνει ο νέος σου εθισμός. Κάτι τέτοιο αναμένεται να πάθεις και με το επίσης νεότατο Lobster Smash Burger, με τα 3 smashed μπιφτεκάκια σε συνδυασμό με bbq mayo, γαλλική σαλάτα, ντομάτα, cheddar σος, μπέικον και ψιλοκομμένο τηγανητό κρεμμύδι. Και last but not least στα new entries: το κατάδικό τους Tiramisu, στο οποίο τα σαβαγιάρ είναι σιροπιασμένα με τον δικό τους εξαιρετικό speciality espresso.

Hot πληροφορία: Kάνε follow στο Instagram γιατί έρχεται διαγωνισμός για διήμερο ταξίδι που δεν θες να χάσεις, αλλά και για να μαθαίνεις για τα εμβληματικά 90s parties από τα οποία δεν θες να λείψεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου