9 ζαχαροπλαστεία με τέλεια χριστουγεννιάτικα γλυκά

Αρτοζαχαροπλαστεία Σόβολος: Τα γλυκά της καρδιάς µας!

Ένα ζαχαροπλαστείο με ιστορία που ξεπερνά τα 40 χρόνια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρτοζαχαροπλαστεία Σόβολος
Αρτοζαχαροπλαστεία Σόβολος
Αρτοζαχαροπλαστεία Σόβολος
Αρτοζαχαροπλαστεία Σόβολος
Αρτοζαχαροπλαστεία Σόβολος
Αρτοζαχαροπλαστεία Σόβολος

Στα Αρτοζαχαροπλαστεία Σόβολος θα βρεις όλα τα χριστουγεννιάτικα γλυκά που ονειρεύεσαι

Είναι πολλοί αυτοί που το γλυκό τους το αναζητούν φανατικά στα αρτοζαχαροπλαστεία Σόβολος. Με ιστορία που ξεκινά εδώ και πάνω από 40 χρόνια, έχουν σαν βασικό τους στόχο κάθε λιχουδιά που προσφέρουν στα καταστήµατά τους να είναι ένα γευστικό, ολόφρεσκο προϊόν που να «πατάει» πάνω σε µια παραδοσιακή ή και σύγχρονη συνταγή και να µην έχει την παραµικρή υποψία τυποποιηµένου προϊόντος.

Στον (αναµµένο όλη µέρα) φούρνο τους βρίσκουµε πάνω από 30 διαφορετικά είδη φρεσκοζυµωµένων ψωµιών µε ελληνικό αλεύρι, µεταξύ άλλων πεντανόστιµων αρτοποιηµάτων. Τα αρτοζαχαροπλαστεία αυτά είναι ιδανικά για κάθε ηλικία, αλλά και για κάθε στιγµή της ηµέρας. Πλέον, βρίσκουµε και νοστιµότατο πρωινό, καφέ και brunch, αλλά ειδικά τα γλυκά του είναι µια κατηγορία κι αυτά από µόνα τους και τα λατρεύουµε!

Μιλάµε για λαχταριστά γλυκά, που συνδυάζουν τη συσσωρευµένη µέσα στα χρόνια τεχνογνωσία µε τη δηµιουργικότητα της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής. Αυτό σηµαίνει ότι µπορούµε να δοκιµάσουµε τα παραδοσιακά και αγαπηµένα µας γλυκά, αλλά «with a twist», όπως για παράδειγµα το κρεµώδες µιλφέιγ µε βανίλια Μαδαγασκάρης, την κλασική και λατρεµένη πάστα αµυγδάλου µε καραµελωµένο αµύγδαλο, αλλά και δροσερή lemon pie µε κρέµα λεµονιού ή banoffee µε µους βανίλιας.

Ειδικά τώρα στις γιορτές και στα τρία καταστήµατά τους σε Γλυφάδα και Καλλιθέα µάς περιµένουν να απολαύσουµε γιορτινές λιχουδιές, όπως το χριστουγεννιάτικο ιταλικό πανετόνε, τα παραδοσιακά σιροπιαστά µελοµακάρονα (σκέτος πειρασµός) και οι νοστιµότατοι, βουτυράτοι κουραµπιέδες. Δίνοντας προσοχή στην κάθε λεπτοµέρεια, τα γλυκά που µοιάζουν µε έργα τέχνης και οι πολυτελείς συσκευασίες αποτελούν ένα τέλειο δώρο για τους αγαπηµένους µας σε κάθε στιγµή του έτους, ιδίως, βέβαια, αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων.

Γλυφάδα: Δηµ. Γούναρη 158, 2109645260, Σοφίας Βέµπο 29, 2109628382
Καλλιθέα: Δαβάκη 52, 2109560372
www.sovolos.gr     

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου