8 νόστιμα στέκια στην Αργυρούπολη

Κρεοπωλείο Ρούπας: Φρέσκα, ελληνικά κρέατα, καθημερινά στην κουζίνα μας!

Εδώ όπου ξέρεις ότι αυτό που θα αγοράσεις, θα είναι πάντα ποιοτικό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεοπωλείο Ρούπας
Κρεοπωλείο Ρούπας
Κρεοπωλείο Ρούπας
Κρεοπωλείο Ρούπας

Στο Κρεοπωλείο Ρούπας, στην Αργυρούπολη, θα βρεις φρέσκα, ελληνικά κρέατα από επιλεγμένους παραγωγούς

Το παραδοσιακό κρεοπωλείο της γειτονιάς, που ξέρεις ότι αυτό που θα αγοράσεις για την οικογένειά σου θα είναι πάντα ποιοτικό. Με ιστορία που ξεκινάει από το 1978, από τον Παναγιώτη Ρούπα, και συνεχίζεται με τη δεύτερη γενιά της οικογένειας, τον Ανδρέα και τον Χρήστο από το 2002, το κρεοπωλείο Ρούπας φροντίζει πάντα να μας προσφέρει φρέσκα, ελληνικά κρέατα, τα οποία προμηθεύεται από επιλεγμένους παραγωγούς. Παράλληλα, εκτός του φυσικού καταστήματος, μας δίνει τη δυνατότητα online αλλά και τηλεφωνικής παραγγελίας, με γρήγορη παράδοση, πληρώνοντας στο σπίτι μας με μετρητά ή και με POS.

Στο κρεοπωλείο Ρούπας θα βρείτε πολλά και νόστιμα, αλλά μια κατηγορία από μόνη της είναι τα παρασκευάσματα, οι έτοιμες λύσεις για ψήσιμο δηλαδή, που μας λύνουν τα χέρια! Μεταξύ άλλων, θα βρείτε μαριναρισμένο γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, λαχταριστά κεμπάπ, αφράτα κεφεδάκια, κοντοσούβλι και κοκορέτσι, μεγάλη ποικιλία από λουκάνικα, φοβερά μπιφτέκια, ρολό κοτόπουλο, μπριζόλες, τηγανιά, σουτζουκάκια, όλα τους πεντανόστιμα! Και φυσικά, τα καλύτερα σε μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα, αρνάκι, κατσικάκι, κουνέλι!

Extra tip: Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά και στο παντοπωλείο, όπου θα βρείτε από εξαιρετικά κρασιά, μέχρι αυγά, σάλτσες, μείγματα για πανάρισμα και άλλα πολλά.

Ώρες λειτουργίας καταστήματος: Δευτέρα & Τετάρτη 07.30 - 15.30, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 07.30 - 20.30, Σάββατο 07.30 - 16.00.

www.e-roupas.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου