12 στέκια για τις καλοκαιρινές βόλτες σου στα Νότια

Ο Νίκος: Η τυρόπιτα που γράφει ιστορία!

Τυρόπιτες, που μόλις ξεφουρνίστηκαν, φρέσκιες και λαχταριστές!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος
Ο Νίκος
Ο Νίκος
  • Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 36
  • 2109356865
  • Ο Νίκος

Ο Νίκος: η χειροποίητη τυρόπιτα που προτιμά η Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη, μια περιοχή που θυμίζει ακόμα γειτονιά. Σε αυτή τη γειτονιά, πολύ κοντά στο γήπεδο του Πανιωνίου, μια αγαπημένη μυρωδιά σε συνεπαίρνει από νωρίς το πρωί: τυρόπιτες, που μόλις ξεφουρνίστηκαν, φρέσκιες και λαχταριστές!

Πρόκειται για τις ξακουστές τυρόπιτες (αλλά και κρεατόπιτες) του Νίκου, της οικογενειακής επιχείρησης που βρίσκεται, πλέον, στην τρίτη γενιά της, έχοντας ως αφετηρία το 1977 και τον παππού Νίκο ο οποίος, ερχόμενος από τη Σμύρνη, έφερε μαζί του και τις αξεπέραστες συνταγές για τυρόπιτες και κρεατόπιτες που παραμένουν αναλλοίωτες μέχρι και σήμερα.

Η τρίτη γενιά, λοιπόν, επιμένει στην παράδοση: ετοιμάζει τα πάντα καθημερινά εδώ, στο εργαστήριό της, χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες, οι οποίες έρχονται από τοπικούς προμηθευτές – είπαμε, γειτονιά. Και μαζί με αυτές τις φημισμένες τυρόπιτες και κρεατόπιτες θα βρείτε και πολλές ακόμη νοστιμιές, όπως η κρεατόπιτα με τυρί, αλλά και με μοσχαρίσιο κιμά που μαγειρεύεται καθημερινά εδώ. Επίσης, την πεντανόστιμη κοτόπιτα, φτιαγμένη κι αυτή με δική τους συνταγή, με φιλέτο κοτόπουλο και πολύχρωμες πιπεριές. Και δίπλα σε όλα αυτά, χορταστικά πεϊνιρλί, αγαπημένες λουκανικόπιτες, αξέχαστες ζαμπονοτυρόπιτες, λαχταριστές κασερόπιτες! Ο Νίκος θα σας προσφέρει και κάποιες εξίσου εξαιρετικές γλυκές γεύσεις, χειροποίητες και αυτές, όπως η σπιτική μηλόπιτα, η μπουγάτσα, τα φρέσκα μπισκότα και κέικ, ενώ από νωρίς το πρωί θα σας τονώσει με καλοφτιαγμένο καφέ για να ξεκινήσει η μέρα με τον καλύτερο τρόπο! Καθημερινά 06.30 με 21.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου