Solo Gelato: Η αγαπηµένη τζελαταρία του Χαλανδρίου
Αυστηρά χειροποίητο παγωτό, φτιαγμένο με ολόφρεσκο γάλα και φρούτα
Στο Solo Gelato, στο Χαλάνδρι, για απίθανο παγωτό και δροσερά γλυκά
Κοντεύει πια έναν αιώνα λειτουργίας και είναι σίγουρα η πιο αγαπηµένη τζελαταρία στο Χαλάνδρι. Για χάρη της η πλατεία γίνεται σηµείο συνάντησης για µικρούς και µεγάλους, όλοι τους θέλουν να απολαύσουν το φρέσκο χειροποίητο παγωτό που παράγεται καθηµερινά στα εργαστήρια του Solo Gelato. Εδώ, οι παραδοσιακές συνταγές πρωταγωνιστούν, αφού µιλάµε για ένα όνοµα µε µεγάλη ιστορία. Ο Νίκος Χριστογεώργος, που ανήκει στην τρίτη γενιά και συνεχίζει την κληρονοµιά του παππού, πηγαίνει ένα βήµα παραπέρα την υπόθεση παγωτό.
Το παγωτό είναι αυστηρά χειροποίητο και παρασκευάζεται µε ολόφρεσκο γάλα και φρούτα. Θα βρεις πολλές κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις που αξίζει να ανακαλύψεις µία προς µία. Ενδεικτικά να αναφερθούµε στην αλµυρή καραµέλα, την τριπλή σοκολάτα από µονοποικιλιακές κουβερτούρες, την κρέµα Solo Gelato αµύγδαλα και amaretto και το καϊµάκι, το καλύτερο της Αθήνας! Μην παραλείψεις να δοκιµάσεις και τις νέες γεύσεις όπως το voguenoir, τη βελούδινη gianduja σοκολάτα µε φουντούκι και το καραµελωµένο µπισκότο. Εκτός από παγωτό, θα βρεις και υπέροχα γλυκά: µπισκότα, πάστες, γαλλικό προφιτερόλ, ατοµικά muffin ή κέικ για να απολαύσεις µε τον εκλεκτό καφέ που προσφέρει το Solo Gelato.